Handbal, Liga Națională – Meci pierdut de focșăneni în Capitală!

0
100
  • CSM București – CSM Focșani 2007 29-27 (16-17)

Formații

CSM București: Botea – 5, Voica, Dodica – 7, Rotaru – 3, Nițu, Ioannou – 3, Szasz – 2, Hossu, Nica, Ungureanu, Csepreghi – 6, Onyejekwe – 3, Baciu, Merlă, Shymanskyi, Duță.

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă, Rusu – Ragea, Kritikos, Rață, Miroiu – 8, Crnoglavac – 5, Popovici, Hrimiuc – 1, Mocanu – 1, Marijanac – 4, Nuțu, Krstevski – 1, Roșu – 1, Makrishin – 6.

CSM Focșani 2007 a jucat vineri seara, în deplasare la CSM București, partida din runda a 12-a a campionatului Ligii Naționale. La capătul unui meci foarte echilibrat, bucureștenii s-au impus cu 29-27. În minutul 53:10 după ce au avut 26-25, oaspeții au fost egalați la 26, dar au primit în șase minute patru goluri și au înscris o singură dată, prin Makrishin, când mai erau câteva secunde de joc. Așa ar arăta un flash al partidei dintre echipele cluburilor sportive ale Capitalei României, respectiv Focșaniului. Povestea întâlnirii este mai complexă și este despre un meci gen tandem, în care fiecare echipă s-a aflat pe rând la conducere. Cu mai multă consistență din partea oaspeților care aveau în minutul 35, apoi în minutul 42, trei goluri avans. Foarte repede balanța a bătut în favoarea gazdelor care au preluat conducerea cu 21-20, după care fiecare echipă s-a aflat pe rând la conducere. Până la egalitatea de la 26. Și s-a repetat istoria de la 17-20 la 21-20. Pun aceste evoluții ale oaspeților pe seama ghinionului și a ratărilor, că dacă insinuez altceva pot părea cârcotaș! Echipei Focșaniului nu-i rămâne decât să câștige într-o manieră indiscutabilă meciurile cu echipele mai slab cotate pentru a rămâne între primele cinci ale Ligii Naționale. Iar pentru jocurile cu cele patru mari, să se roage să-i aducă întâmplarea arbitri cu respect pentru regulament – în literă și spirit – și cu respect pentru adevărul din teren. În etapa viitoare, sâmbătă, 26 noiembrie, CSM Focșani 2007 va juca în Sala Polivalentă cu CSM Vaslui, de la ora 18:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here