Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Bărbat fără permis și sub influența alcoolulului, depistat de două ori la volan în aceeași zi. Polițiștii l-au reținut pentru 24 ore

Duminică, 20 noiembrie a.c., ora 17:30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat, de 23 ani, din comuna Sihlea, în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal din Sihlea, fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Astfel, în urma testării alcoolscopice, aparatul a indicat un rezultat de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Militar Focșani, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Ulterior, la ora 21:15, polițiștii Secției 2 poliție Rurală Gugești l-au depistat din nou în trafic, în timp ce conducea același autoturism pe Drumul Județean 202 E, din satul Sihlea. De această dată, aparatul etilotest a indicat un rezultat de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
În cursul nopții, la ora 03:44, polițiștii l-au reținut pentru 24 ore, pe bază de ordonanță și l-au introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Vrancea. Astăzi, 21 noiembrie a.c., acesta urmează să fie prezentat instanței cu propuneri legale.

UPDATE! Judecătoria Focșani a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu față de bărbatul de 23 ani din comuna Sihlea, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22.11.2022

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 21 noiembrie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?