Bărbat fără permis și sub influența alcoolulului, depistat de două ori la volan în aceeași zi. Polițiștii l-au reținut pentru 24 ore

0
1504

Duminică, 20 noiembrie a.c., ora 17:30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat, de 23 ani, din comuna Sihlea, în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal din Sihlea, fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Astfel, în urma testării alcoolscopice, aparatul a indicat un rezultat de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Militar Focșani, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Ulterior, la ora 21:15, polițiștii Secției 2 poliție Rurală Gugești l-au depistat din nou în trafic, în timp ce conducea același autoturism pe Drumul Județean 202 E, din satul Sihlea. De această dată, aparatul etilotest a indicat un rezultat de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
În cursul nopții, la ora 03:44, polițiștii l-au reținut pentru 24 ore, pe bază de ordonanță și l-au introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Vrancea. Astăzi, 21 noiembrie a.c., acesta urmează să fie prezentat instanței cu propuneri legale.

UPDATE! Judecătoria Focșani a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu față de bărbatul de 23 ani din comuna Sihlea, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22.11.2022

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 21 noiembrie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here