Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Bărbat de 65 de ani, cercetat pentru agresiune sexuală asupra nepoatei de 7 ani

Un bărbat de 65 de ani din Vrancea este cercetat pentru agresiune sexuală, victima acestuia fiind o fetiță în vârstă de doar 7 ani, care ar fi nepoata sa. Ancheta a demarat în urmă cu câteva zile, după ce oamenii legii au fost sesizați joi. Potrivit informațiilor noastre, inițial se bănuia că victime ale bărbatului ar fi fost două nepoate mai mari. Fetele ar fi povestit la școală, iar de aici, au fost anunțate autoritățile. Mergând pe fir, polițiștii au aflat însă alte detalii.
Conform Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, „Secția 4 Poliție Rurală Adjud a înregistrat un dosar penal privind infracțiunea de agresiune sexuală a unei minore în vârstă de 7 ani de către o rudă de 65 ani şi, totodată, a sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Vrancea. Fapta ar fi avut loc în urmă cu 2 luni, în comuna Homocea, iar sesizarea a fost făcută la data de 17 noiembrie”.
De altfel, faptul că este derulată o procedură în acest caz ne-a fost confirmat și de instituția pentru protecția copilului, care ne-a precizat că „în după-amiaza zilei de vineri, IPJ Vrancea a solicitat prezența unui specialist în vederea participării la o audiere pentru o suspiciune de abuz sexual asupra unei minore. Urmare a acestei audieri, cazul a intrat în atenția DGASPC Vrancea, în momentul de față aflându-se în curs de evaluare”.

Duminică, toate cele trei fete au fost preluate de Protecția Copilului, astfel încât să nu se mai afle în preajma bunicului, având în vedere că toți locuiau în aceeași gospodărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?