Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

FOTO! Boxă de carne din Piața Moldovei, redeschisă după ce s-au remediat problemele găsite de inspectorii CJPC

O serie de cotroale care au vizat respectarea prevederilor legale privind comercializarea cărnii și produselor din carne s-au desfășurat în această perioadă, în Piața Moldovei din Focșani și la târgul săptămânal din Dumbrăveni.
Potrivit Comisariatului Judeţean pentru Protecția Consumatorilor, în urma verificărilor, au fost aplicate 15 amenzi, în valoare totală de 122 000 lei, 11 avertismente, iar pentru un comerciant din Piața Moldovei a fost dispusă „oprirea temporară a activității de comercializare, până la efectuarea curățeniei și igienizarea spațiului, înlocuirea agregatelor frigorifice neconforme”.


Este vorba despre „Intreprindere Individuală Preda Florica”, firmă care a remediat în scurt timp problemele constatate în urma controalelor CJPC.

„Cum să ne desfășurăm activitate de comercializare…
AȘA NU, AȘA DA!
Pentru – Intreprindere Individuală Preda Florica, s-a dispus oprirea temporară a activității de comercializare până la efectuarea curățeniei și igienizarea spațiului, înlocuirea agregatelor frigorifice  neconforme, ca urmare a acțiunilor de control efectuate de Comisariatul Judeţean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Vrancea.
Unitatea a fost redeschisă ca urmare a remedierii deficiențelor constatate”, se arată în informarea Comisariatului Judeţean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?