GALERIE FOTO: ”Din suflet pentru suflet dăruiești și bucurie primești”, la Școala Adrian Păunescu din Focșani

0
449

Împărtăşim cu dumneavoastră una dintre cele mai frumoase dovezi de dragoste, bunătate şi altruism de care copiii şcolii noastre dau dovadă: Și în acest an şcolar, în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC), elevii și preșcolarii voluntari de la Şcoala Gimnazială ADRIAN PĂUNESCU din Focșani au răspuns prezent provocării de a dărui ,,Din suflet, pentru suflet”, așa cum o fac de ani de zile, în cadrul campaniei de voluntariat „Săptămâna legumelor şi a fructelor donate”, dăruind, grație ajutorului primit de la Crucea Roșie, instituție parteneră, beneficiarii fiind bunicuții Centrului pentru vârstnici, din Vârteșcoiu.

Această campanie, ca şi alte activităţi desfăşurate în cadrul SNAC, presupune implicare, angajament şi responsabilitate. Şcoala devine astfel mai flexibilă, elevii îi depăşesc graniţele fizice, pentru a-şi derula activităţile în folosul altor copii sau familii. Implicarea elevilor reprezintă o experienţă de natură să le formeze caracterul, personalitatea şi este un beneficiu reciproc pentru toţi cei implicaţi. Dar cel mai important beneficiu obţinut este de a constata cât de minunat este să fii alături de cei care au nevoie de tine. Tocmai de aceea, voluntarii SNAC sunt un bun exemplu pentru oricine doreşte să le urmeze exemplul. Prin această activitate extracurriculară, elevii din şcoala noastră au avut prilejul de a dărui cu mult drag şi bucurie din roadele toamnei, celor ce au nevoie de și mai mult ajutor din partea comunităţii. Bunătatea, generozitatea şi solidaritatea ne-au unit pe toţi în jurul legumelor şi fructelor donate, bucurii ale Mamei – Toamnă, care nu pot fi simţite, decât dăruindu-le!

Mulțumim pe această cale, tuturor actorilor implicați, ce au făcut ca intenția să devină realitate: elevii, cadrele inimoase, dar mai ales, familiile dragilor ce fac parte din marea și zâmbitoarea familie a ȘCOLII GIMNAZIALE ADRIAN PĂUNESCU, din Focșani, sub îndrumarea Responsabilului SNAC, prof. Silvia- Marina Baciu.

Dumnezeu va răsplăti mereu, înmiind zâmbetele sănătoase, buna dispoziție, într-o și pentru o lume mai bună, cu pace și credința că a-ți ajuta seamănul, înseamnă să te ajuți pe tine!

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here