Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

FOTO: Judo – Adrian Moldoveanu, de la CS Unirea Focșani, campion național la veterani!

Sensei Adrian Moldoveanu nu este doar un antrenor de excepție la CS Unirea și la Centrul Național Olimpic pentru Juniori de la Focșani, ci și un sportiv de bună calitate, capabil de performanțe de vârf la nivel național. A dovedit acest lucru în finala Campionatului național de judo pentru veterani care a avut loc la Izvorani, la finalul săptămânii trecute, unde a câștigat medalia de aur la categoria 82 kg. M4. Alți doi veterani de la Focșani au obținut medalii – Nicu Anton, medalie de argint pentru titlul de vicecampion la 90 kg M5 și Lucian Ionescu, vicecampion național și medalie de argint la 66 kg. M5. Campionul Național de la 82 kg., Adrian Moldoveanu, va reprezenta România la prima ediție a Campionatului Balcanic de veterani care va avea loc la Tirana, Albania, la 18 noiembrie.

Judo, kata seniori și juniori – Aur și argint pentru CSM 2007- LPS, bronz pentru CS Unirea!

La Izvorani, în zilele de 12 și 13 noiembrie, au avut loc întrecerile finalelor Campionatelor Naționale de kata seniori și juniori. Sportivii de la CSM 2007 – LPS Focșani și CS Unirea Focșani au obținut medalii de aur, argint și bronz. Au câștigat medalii de aur la Nage-No Kata seniori Gabriel Farcaș și Emil Neagu, la Katami-No-Kata Eduard Palade și Alexandru Ștefan, de la CSM 2007 – LPS Focșani. Tot medalii de aur, dar la juniori Nage-No-Kata au obținut Luca Anton și Valentin Bulimej, de la CSM 2007-LPS Focșani. Colegii lor David Ruzsa și George Mogda au câștigat medalii de argint la Nage No-Kata iar Darius Mitruț și David Ruzsa, medalii de bronz la Katame-No-Kata. Toți acești sportivi sunt pregătiți de senseii Stănică Grosu și Marinel Palade.

De la CS Unirea, Iulia Moldoveanu și Mihăiță Mocanu, elevii senseiului Adrian Moldoveanu au câștigat medalii de bronz la Nage-No- Kata seniori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?