Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

FOTO: Gimnastică – Cupa Vrancei, repetiție reușită înaintea Campionatului Național individual!

Sala de gimnastică a CSS Focșani a găzduit vineri, 11 noiembrie și sâmbătă, 12 noiembrie, Cupa Vrancei, care a fost reluată după pauza impusă de pandemie. Cea mai recentă ediție a fost în 2019. La competiția din acest an, au intrat în concurs sportive de la CSS Focșani, CS Petrolul Ploiești, CS Dinamo București, CSM Onești și Sport Club Municipal Bacău. A fost o întrecere de bun nivel, o ultimă și reușită repetiție înaintea Campionatului Național Individual care va avea loc în ultima parte a acestei luni la Bacău. Sportivele de la CSS Focșani au avut evoluții bune, apreciate de arbitre cu locuri de podium.

La nivelul 7, Adda Popescu, pregătită de profesorii antrenori Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan s-a clasat a treia la sărituri, Daria Cristea, eleva profesorilor antrenori Mirela Danțiș și Florin Roșioru s-a clasat pe locul 2 la sol și pe locul 3 la sărituri, paralele și bârnă.

La nivelul 6, Beatrice Antonache, antrenată de Mirela Danțiș și Florin Roșioru a terminat concursul pe locul 2 la sol și pe 3 la sărituri și paralele, Ana Maria Banu, pregătită de profesoarele antrenoare Daniela Trandafir și Nicoleta Parîng s-a clasat pe locul 1 la sărituri, pe locul 2 la individual compus, sol și paralele și pe 3 la bârnă. La același nivel, Melissa Scutaru a încheiat concursul pe locul 3 la individual compus, sărituri, paralele, bârnă și sol iar Ilinca Roșioru, pe locul 3 la sărituri, paralele și bârnă. Melissa și Ilinca sunt pregătite de Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan.

Premierea a fost făcută de consilierul local Georgian Mocanu și profesoara Vica Mincă, inspector pentru educație fizică și sport la Inspectoratul Școlar Județean.

După concurs, profesorul Florin Roșioru, coordonatorul Secției de gimnastică a CSS Focșani a apreciat nivelul bun al competiției și a transmis și prin intermediul Monitorului de Vrancea mulțumiri Consiliului Local și Primarului Cristi Valentin Misăilă pentru susținerea Cupei Vrancei cu fonduri pentru premierea sportivelor, pentru buna desfășurare a competiției, în general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?