Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

FOTO! 16 noi subofițeri, care vor conduce autospeciale, au depus astăzi Jurământul Militar, la ISU Vrancea

Debutul carierei oricărui militar începe odată cu depunerea Jurământului Militar.
Cu emoţie în glas și multă bucurie în suflet, șaisprezece subofițeri încadrați în funcția de conducător auto (autospeciale), în urma concursului susținut în perioada iulie – octombrie, au depus astăzi Jurământul Militar.
Ceremonia a avut loc la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Anghel Saligny” al județului Vrancea. Martori la acest eveniment important au fost rudele și prietenii noilor colegi încadrați.
Cei șaisprezece subofițeri au rostit într-un glas, jurământul de credință față de țară, față de lege și față de semeni. Odată cu rostirea acestuia noii noștri colegi au aderat la valorile şi tradiţiile armei de pompier.
După acest moment emoționant preotul Valeriu Tufaru le-a dat binecuvântarea bisericească.
Totodată, cu această ocazie, inspectorul șef, colonel Chiscop Flaviu le-a transmis: ”În calitatea pe care tocmai ați dobândit-o, sub puterea jurământului, de azi înainte aveți o datorie sacră față de țară pe care trebuie să o duceți la bun sfârșit în orice situație, aceea de a vă apăra semenii. Vă cer să îndepliniți cu mândrie, curaj și devotament misiunile care vă vor fi încredințate, oriunde și oricând, în spiritul acestor supreme valori.”
În această zi deosebit de importantă pentru ei, îi felicităm și le dorim mult succes în carieră!

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice al ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?