Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

VIDEO și GALERIE FOTO: Vrei un covor curat și parfumat de sărbători?

Sună la B&B Carpeto – 0711.922.220

Vrei să faci curățenie pentru că vin sărbătorile și nu are cine să îți bată covoarele? Copiii ți-au vărsat mâncare pe covor și nu poți elimina petele? Ai o pisică ce își face nevoile în casă și nu știi cum să elimini mirosurile? B&B Carpeto are soluția pentru grijile tale și te scapă de stresul curățeniei. Într-un domeniu în care multe firme folosesc aspiratoare și pun covoarele pe garduri pentru uscare, B&B Carpeto are o linie complet automatizată pentru spălarea covoarelor. Investițiile în echipamentele profesionale de curățare a covoarelor asigură o calitate recunoscută a serviciilor dar și prețuri extrem de accesibile, datorate în primul rând productivității și performanței. Firma are o vechime de peste trei ani și trei puncte de lucru, la Focșani, Piatra Neamț și Bacău. Administratorul firmei, Cristian Berbece, spune că a început această afacere și a decis să investească într-o linie profesională de curățare a covoarelor după ce a văzut că firmele din domeniu nu ofereau servicii complete. Multe curățătorii spală covoarele la mână și le usucă pe garduri înainte de a le livra clienților. Aceasta înseamnă că depinzi de atenția muncitorului care dă cu peria și nu ai garanția unui serviciu de calitate. „Eu sunt un om de producție și am observat acasă că doamna mea se descurcă greu cu spălatul covoarelor, iar firmele nu ofereau servicii complete, nu investeau în echipamente profesionale pentru curățenie. Cred că acesta este și motivul pentru care mulți români au renunțat la covoarele din casă pentru că acestea sunt greu de întreținut. Situația este diferită atunci când există o firmă care să preia covorul direct de acasă, indiferent dacă apartamentul este la etajul zece, să îl desprăfuiască, să îl spele corect. Am cochetat mulți cu această idee, de a investi într-o firmă cu utilaje profesionale pentru curățarea covoarelor și în final am zis să o fac. La început am deschis la Piatra Neamț și a fost un real succes încă din primul an. Aceasta m-a încurajat să vin și la Focșani, care este un oraș de suflet pentru mine pentru că soția este din Golești”, ne-a spus Cristian Berbece.

Obiectivul B&B Carpeto este de a oferi servicii care nu există pe piață și la o calitate care să fidelizeze clienții. „Am făcut acest serviciu ca pentru mine, așa cum mi-aș dori să îl primesc eu. Luăm covoarele de acasă, fără niciun avans, le curățăm, iar dacă clientul este mulțumit, plătește. Dacă nu ești mulțumit, atunci îmi spui de ce și mai spălăm odată. Ceea ce îmi doresc este ca fiecare om să încerce măcar o dată serviciile noastre. Am convingerea că atunci când clienții noștri au încercat o dată serviciile noastre, își vor da seama de calitate”, explică Cristian Berbece.

Ce înseamnă curățarea profesională a covorului ?

Covorul este un aspirator de praf în casă și oferă un mediu potrivit pentru acarienii care provoacă alergii. Dacă în locuință mai trăiesc și animale de companie, este un motiv în plus pentru curățarea și spălarea periodică a covoarelor. B&B Carpeto asigură o curățare profesională în care covoarele sunt supuse mai multor procedee, de la desprăfuire, spălare, centrifugare și îndepărtare a impurităților rămase pe covoare după uscare. Spre deosebire de tradiționalul bătut al covorului, desprăfuirea este procesul complet automatizat prin care se realizează scuturarea în profunzime a covorului. Astfel, praful și nisipul vor fi înlăturate, covorul nu se va mai îmbâcsi în etapa de spălare „Avem un utilaj special, cu 14 mii bătăi pe minut, care scoate din covor tot praful. Este o mașină care se curăță zilnic pentru că se umple de praf”, arată Cristian Berbece.

Avantajul utilizării de echipamente profesionale se vede atât în rezultatele curățării dar și în productivitate. Spre deosebire de frecatul cu peria al covorului, utilajele permit ca un covor să fie complet curățat și spălat în câteva minute. B&B Carpeto are soluția pentru a scăpa de mirosurile animalelor de companie care își fac nevoile pe covoare. În procesul de prespălare, covorul poate fi înmuiat în substanțe care neutralizează mirosurile provenite de la diverse animale de casă. După spălare urmează centrifugarea, prin care apa este eliminată din covor, uscarea în camera cu dezumidificator și finisarea covorului. „La noi oamenii lucrează în condiții decente, nu stau în genunchi să curețe petele. Avem mașini cu perii care acoperă tot covorul, nu depinde de muncitor să curețe toate petele. Acesta este avantajul tehnologiei pe care o folosim. Avem centrifugare prin care scoatem apa din covor. În etapa de uscare nu punem covoarele pe garduri. Avem un uscător profesional, cu dezumidificator și în 24 de ore covoarele sunt uscate, fie iarnă, fie vară. Pentru mine, să ofer servicii profesionale clienților înseamnă că nu iau covorul imediat după uscare și îl livrez clientului. După uscare mai avem o etapă, cea de finisaj. Este un procedeu pe care nu îl face nimeni deoarece este costisitor, dar consider că este strict necesar dacă vrem să oferim servicii profesionale, iar clientul să fie mulțumit”, adaugă Cristian Berbece.

Finisajul înseamnă introducerea covorului la un periat final, aspirat și la parfumat. La final se rulează, se împachetează și intră în sistemul digital de urmărire și înregistrare. Se livrează mesajul final către client, care știe exact cât îl costă, calculat la metru pătrat, dacă a avut discount. Servicii profesionale înseamnă și sistemul de garanție oferit de B&B Carpeto. „Dacă nu e bine, atunci îl recurățăm gratuit. Dacă am greșit și am stricat covorul, îl despăgubim. Avem un circuit de televiziune de înregistrare permanentă în care știm cum arăta covorul înainte și cum arată după curățare. Există o trasabilitate a produsului. Este un sistem de management al calității pe flux, prin care permanent îmbunătățim serviciile oferite clienților. Avem un sistem informatic prin care ținem evidența covoarelor”, precizează Cristian Berbece.

Cât durează curățarea covoarelor ?

B&B Carpeto asigură servicii complete de preluare a covoarelor de la client și livrare la domiciliu. Într-o situație ideală durează 24 de ore de când un covor este preluat de la client și până la livrare. În realitate, dacă un covor este adus la ora 16.00 sau într-o zi de vineri, nu poate fi respectat termenul de 24 ore. Mai pot interveni și situații excepționale, poate fi o avarie în rețeaua de electricitate sau o defecțiune la utilaje. Însă regula este că un covor este gata în 24 de ore.

B&B Carpeto asigură ridicarea covoarelor și din localitățile din afara Focșaniului, la un tarif de transport pe care îl comunică clientului. „Avem dispecerat la Piața Neamț care răspunde pentru cele trei județe, avem mașini noi cu care asigurăm ridicarea covoarelor de la clienți. Am onorat clienți din mai multe localități din județ, cum ar fi Mărășești, de la Poiana Cristei, de la Vidra sau Caiata”, a adăugat Cristian Berbece.

Pentru perioada sărbătorilor de iarnă, B&B Carpeto încearcă să mențină neschimbate prețurile la serviciile oferite, în condițiile în care au crescut prețurile la energia electrică. „Vreau să menținem prețurile actuale și în perioada sărbătorilor, chiar dacă energia s-a scumpit în ultimul an, dar vreau ca focșănenii să cunoasă serviciile pe care le oferim și să le aprecieze”, a precizat Cristian Berbece.

Vă așteptăm pe strada Bicaz, nr. 26, Focșani

Telefon: 0711 922 220

Facebook: https://www.facebook.com/bbcarpetofocsani

Site: www.bbcarpeto.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?