Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Joc foarte bun și victorie clară a focșănenilor!

  • CSM Focșani 2007 – Dinamo Bacău 6-1 (3-1)

Formații

CSM Focșani 2007: Preda – Juncănaru, Panaite, Bratu (78 Gîrdea), Negoiță – Taciuc (17 Strătilă), Săpunaru (78 Stoica), Mazilu (70 Rogoveanu), Zaharia – Arnăutu, Pasăre (70 Oprea).

Antrenor, Adrian Toma

Dinamo Bacău: Hărăguță –  Panainte, Munteanu, Ganea, Senteș – Albu, Ursu, Ciumașu, Tofan – Padovei, Chișăreanu. Rezerve: Stratulat, Hodorogea, Lucaci, Brăescu, Romanescu, Grinco, Mocanu, Dobre, Bighescu.

Antrenori: Toader Șteț, principal, Radu Ciobanu, secund.      

CSM Focșani 2007 a câștigat sâmbătă, 12 noiembrie, pe Milcovul, al treilea meci consecutiv. În partida începută la ora 14:00, în compania lui Dinamo Bacău, focșănenii au marcat de șase ori și au mai risipit câteva mari situații de gol între care și o lovitură de la 11 metri. Gazdele au jucat exuberant, cu combinații spectaculoase și de efect, cu un fel de bucurie pe care nu am mai văzut-o de multă vreme la CSM 2007. Echipa a părut descătușată de ceva care o ținea pe loc și nu le  permitea jucătorilor să arate că au calitate! Peste media echipei au fost Zaharia – ”este jucător de Liga Națională”, cum l-a apreciat Mădălin Predoiu, Sergiu Arnăutu cu cele patru goluri ale sale, Cosmin Pasăre, sâmbătă, în cea mai bună variantă a sa de când îl știu. Adică de când a venit la Focșani ca junior!

Poate părea prea mult ce am spus mai devreme, dar așa am perceput sâmbătă starea echipei focșănene care, este adevărat, nu a întâlnit un adversar care să-i pună probleme. Așa cum era de așteptat de altfel. Partida cu Dinamo Bacău a debutat cu o primă mare ocazie de gol la șutul la colțul lung al lui Pasăre, dar Hărăguță a respins în corner. În minutul 7 Zaharia a trimis mingea în transversală cu un șut de la 17 metri ușor în unghi. Zece minute  mai târziu, la un duel pentru minge, Taciuc a fost accidentat și a fost dus cu salvarea la spital. În locul său a intrat Strătilă. Zaharia a mai șutat, o dată, periculos, de la 35 de metri, în minutul 18 și Hărăguță a prins mingea în doi timpi. Patru minute mai târziu, însă, mingea trimisă în careu de Zaharia din lovitură liberă, din respingere a ajuns la Pasăre al cărui șut imparabil a dus la deschiderea scorului. Era minutul 22. Un minut mai târziu, Strătilă a sprintat pe dreapta, a centrat la 14 metri la Arnăutu care a făcut 2-0 cu un șut puternic. Oaspeții au fost aproape de gol în minutul 26, când Preda l-a blocat în careu pe Padovei, scăpat singur după ce Panaite a alunecat și a căzut. Scorul a devenit 3-0 după spectaculoasa semifoarfecă prin care Arnăutu a reluat în plasa porții oaspeților mingea centrată de Strătilă. Au urmat zece minute cu băcăuanii în ofensivă când Padovei a șutat, mingea deviat la Preda care a reținut-o, Dobre a trimis în diagonală și mingea a lovit stâlpul din dreapta portarulul focșănean, iar înainte de fluierul de terminare a primei reprize, același Dobre a înscris pentru 3-1. La un minut de la începutul părții a doua, oaspeții au fost foarte aproape de al doilea gol al lor, însă mingea s-a dus afară, pe lângă bară. Adrian Toma a simțit că lucrurile pot lua în întorsătură nefavorabilă pentru echipa sa, a împins liniile și CSM 2007 a reînceput să controleze partida și în minutul 53, Pasăre a fost faultat la linia de fund de Hărăguță. Zaharia a bătut în stâlpul din stânga portarului băcăuan și scorul a rămas ca la pauză. Au venit însă golurile în minutul 69, autor, Arnăutu din centrarea lui Strătilă, și același Arnăutu, după o serie de driblinguri și pasă ale lui Rogoveanu, șut cu mingea revenită din Hărăguță și lob sub transversală. Era minutul 84 și 5-1. Tabela de scor a fost închisă de Oprea care a marcat din centrarea lui Stoica în minutul 88.

Cu victoria de sâmbătă, CSM 2007 a ajuns la 6 puncte de lider și orice este posibil până la final de retur, apoi de play-off! În etapa următoare, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare, la Sporting Liești.            

Razultatele și marcatorii etapei etapei

CSM Focşani – Dinamo Bacău 6-1 (3-1). Au marcat Pasăre, Arnăutu – 4, Oprea, respectiv Dobre;

Metalul Buzău – Aerostar Bacău 1-2 (1-1). Au marcat Moldovan, respectiv Belciu, Chirilă;

Viitorul Ianca – Unirea Braniştea 1-2;
Voinţa Limpeziş – CSM Râmnicu Sărat 1-3 (0-2) Au marcat Pucheanu, respectiv Mateiciuc – 2, Mădălin Socol;

Sporting Lieşti – Dacia Unirea Brăila 4-0 (2-0). Au marcat Stan, Costea – 2, Călin.

Clasament: 1. CSM Râmnicu Sărat – 29 puncte; 2. Metalul Buzău – 28 puncte; 3. Aerostar Bacău – 24 puncte; 4. CSM Focșani 2007 – 23 puncte; 5. Unirea Braniștea – 22 puncte; 6. Sporting Liești – 18 puncte; 7. Viitorul Ianca – 12 puncte; 8. Dinamo Bacău – 10 puncte; 9. Voința Limpeziș – 4 puncte; 10. Dacia Unirea Brăila – 1 punct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?