Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

FOTO: Școala Melinteanu: învață să fii șofer alături de profesioniști

Înființată în 1994, Școala de șoferi Melinteanu este cea mai veche școală de șoferi privată din Vrancea. Seriozitatea și profesionalismul întregii echipe au făcut ca această afacere de familie, a cărui administrator este Iulian Melinteanu, să reziste de-a lungul timpului pe piața din Vrancea întotdeauna la cele mai înalte standarde în ceea ce privește oferta față de clienți‟. „De aici a apărut și ideea de a ne extinde și de a fi mai aproape de clienții noștri și de viitorii doritori de permis auto, astfel că în anul 2000 am înființat sediul Școlii de șoferi Melinteanu de la Adjud, iar în 2004 am înființat sediul din Panciu. Sediile sunt conform standardelor impuse, cu secretariate ce se ocupă de realizarea dosarelor, săli de curs pentru legislația rutieră și mașini de ultimă generație‟.

Ce servicii oferă Școala Melinteanu?

Pentru a ține pasul cu cerințele clienților, echipa Melinteanu a investit în pregătirea ei, perfecționându-se pentru diverse cursuri și asigurând: servicii școală de șoferi, servicii conducere defensivă și preventivă, consiliere psihologică în domeniu, precum și cursuri de formare și atestare profesională în domeniul rutier. Dacă vrei să devii șofer profesionist, categoriile C, CE și D, vino la Centrul de Atestare în Transporturi Rutiere Melinteanu.

Cu ajutorul domnului Ion Pîrvan, lector atestate, profesor legislație și instructor auto la Școala Melinteanu, care a investit foarte mult în pregătirea lui, cursanții pot obține atestare pentru: transportatori marfă și persoane; manageri marfă/persoane; ADR; taximetriști/instructori auto și profesori de legislație‟, spune Iulian Melinteanu. Arta de a șofa se poate deprinde doar de la un bun pedagog, iar la Școala Melinteanu sunt 16 instructori auto profesioniști și cu experiență, pregătiți să vă ajute.

Fiecare membru al echipei noastre este un adevărat profesionist care pune mai presus de toate siguranța în trafic. Este nevoie de multă muncă pentru că un instructor auto interacționează cu tipologii și caractere diferite. Un instructor auto trebuie să se plieze pe temperamentul fiecărui individ, lucru care este destul de dificil dacă nu ai o pedagogie bună, empatie și capacitate de adaptare. Așadar, seriozitatea și profesionalismul sunt două elemente fără de care nu poți obține permisul de conducere. Caută în instructorul tău pasiune și implicare, nu compasiune și menajare‟, spune Iulian Melinteanu.

Nu ai reușit să ajungi la unul dintre cursuri? Nu ai înțeles explicațiile sau ai nevoie de ajutor suplimentar? Nu-ți face griji! La Școala Melinteanu va fi întotdeauna cineva care să-ți vină în ajutor, fără să fie nevoie să plătești taxe suplimentare. De asemenea, în cadrul echipei Melinteanu vei găsi și un psiholog pregătit să consilieze viitorii șoferi.

Seriozitate și profesionalism

La Școala Melinteanu se pune accent pe siguranță, astfel că parcul auto este dotat cu autovehicule cu o vechime de cel mult 4-5 ani. În decursul anilor, investițiile în cadrul școlii au fost nenumărate, însă cea mai importantă este „investiția morală‟. Dorindu-și în permanență să-și îmbunătățească serviciile, echipa Melinteanu a gândit diverse strategii de învățare a cursanților. Așa a apărut interasistența.

După un anumit număr de ore, cursantul intră într-un anumit confort alături de pedagogul lui. Pentru a simula examenul auto, și a-i ajuta pe cursanți să scape de emoții, spre finalul perioadei de școlarizare, instructorii fac interasistență între ei. Practic, se face un schimb între instructori, astfel încât să observăm cum se comportă cursantul în prezența altei persoane în dreapta. Îl ajutăm să conștientizeze ce va urma la examen‟, explică Iulian Melinteanu.

Vrei să devii șofer?! Vino la Școala Melinteanu! Orice problemă întâmpini, nu uita că echipa Melinteanu poate face totul pentru a te ajuta! Elevii și studenții au o reducere de 200 de lei la taxa de școlarizare.

Pentru informații suplimentare accesați site-ul https://scoala-melinteanu.ro/,

sau Facebook- https://www.facebook.com/scoalamelinteanu.

Ești așteptat în locațiile din:

FOCȘANI: Adresa: Strada Moldova, nr.13 /Telefon: 0237 221 988

PANCIU: Adresa: Strada Nicolae Titulescu, nr.64/ Telefon: 0749 414 215

ADJUD: Adresa: Strada Alexandru I. Cuza, nr.62/ Telefon: 0237.643.194/0723.643.194

E-mail: scoalamelinteanuoffice@gmail.com

Program de Luni până Vineri: 08.00 – 17:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?