Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Nouă răniți într-un microbuz și doi într-un autoturism, în urma unui accident, pe DN2 E 85 zona Cotești

Un accident rutier în care a fost implicat un microbuz de transport persoane și un autoturism s-a produs în această dimineață pe DN2 E85, în zona sensului giratoriu Cotești. La fața locului sunt prezente echipaje ale Detașamentului de Pompieri Focșani, care intervin cu modulul SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă, una de transport victime multiple. Sunt prezente și patru ambulanțe ale SAJ Vrancea precum și echipaje de poliție. Din primele date, în microbuz sunt șapte persoane rănite, neîncarcerate. Traficul se desfășoară cu dificultate.

sursă foto: IPJ Vrancea

UPDATE! „În această dimineață, în jurul orei 07.15, am fost sesizați prin Apel 112 cu privire la faptul că la intersecția cu comuna Cotești, pe DN 2 E 85, a avut loc un accident rutier între un autoturism și un microbuz care transporta aproximativ 20 de persoane. A rezultat rănirea ușoară a șapte persoane din microbuz și a altor două persoane din autoturismul în cauză.În prezent, traficul se desfășoară în condiții normale”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar de poliție Cătălina Murariu.

 

UPDATE ! Pompierii militari au fost alertați în această dimineață, în jurul orei 07:15, despre un accident rutier produs pe DN 2 E85, pe raza localității Cotești, în care au fost implicate un autoturism în care se aflau 2 persoane și un microbuz în care se aflau 20 de persoane. În urma impactului dintre autovehicule au rezultat 9 victime neîncarcerate, cu diverse traumatisme provocate prin accident rutier, iar o persoană a suferit atac de panică.
Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 4 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială de transport personal și victime multiple, precum și Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea (SAJ) cu 4 ambulanțe.
Dintre cele 9 victime rănite, una a fost preluată de ambulanța SMURD, patru au fost preluate de echipajul de pe autospeciala de transport personal și victime multiple, iar patru de echipajele SAJ.
Victimele, inclusv persoana cu atac de panică, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani.
Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea

UPDATE ! Din accident au rezultat 11 persoane rănite ușor – 2 din autoturism și 9 din microbuz. (IPJ Vrancea)

 

UPDATE ! În total, 16 persoane, dintre care 7 copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani, în urma accidentului din această dimineață. Toate cele 16 persoane au suferit răni ușoare. Numărul victimelor este mai mare decât cel comunicat de IPJ Vrancea, deoarece încă 5 persoane s-au deplasat la spital cu mijloace proprii de transport.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?