ANAF scoate la licitaţie obiecte din metale sau pietre preţioase

0
210

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) organizează, în perioada imediat următoare, licitaţii publice pentru vânzarea de obiecte din metale şi/sau pietre preţioase care au un preţ cumulat de pornire a licitaţiilor de aproape două milioane de lei, a anunţat miercuri instituţia. Pentru licitaţiile care se vor organiza în Bucureşti, la sediul ANAF, în data de 23 noiembrie 2022, preţul total de pornire a licitaţiilor pentru 34 de gropuri care cuprind obiecte din aur, argint şi pietre preţioase este de peste 1,5 milioane de lei. Astfel de acţiuni de valorificare a bunurilor intrate în proprietatea privată a statului prin licitaţie publică vor avea loc şi în Târgu Jiu sau Braşov.

În data de 14 noiembrie 2022, la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr. 4 din localitatea Târgu Jiu se va desfăşura o licitaţie pentru valorificarea unui grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitaţiei de 9.418,43 lei. În 16 noiembrie 2022, la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri din localitatea Braşov se va organiza licitaţie pentru valorificarea a două gropuri, un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitaţiei de 65.078,22 lei şi un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitaţiei de 326.647,03 lei.

Anunţurile se găsesc pe portalul ANAF, la rubrica INFO ANAF/Anunţuri/Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului şi cuprind toate informaţiile necesare înscrierii la licitaţie. „Reamintim că ANAF, prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Direcţia generală de executări silite cazuri speciale, a realizat, în ultima lună, încasări semnificative la bugetul de stat de aproape 600.000 de lei, prin valorificarea unor gropuri de obiecte metale şi/sau pietre preţioase”, se mai spune în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here