Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Vrâncenii, invitați „La Crâng de Crăciun“ și la Clubul de colinde „Bucurii de iarnă”

Consiliul Județean Vrancea lansează un proiect dedicat sărbătorilor de iarnă. Sub denumirea „La Crâng de Crăciun“, administrația județeană intenționează să creeze un loc feeric, cu o atmosferă de poveste, special dedicat Crăciunului. În acest context, administrația județeană solicită vrâncenilor să vină cu sugestii despre cum ar trebui amenajat Crângul. „În acest an vrem să facem o atmosferă de poveste în Crângul Petrești, într-o primă ediție a unui eveniment organizat de Consiliul Județean Vrancea, dedicat celor mici și celor mari. Așteptăm sugestiile dumneavoastră cu privire la cum vă doriți să arate această lume de poveste!“, se arată într-un anunț al administrației județene.

Și tot în spiritul sărbătorilor de iarnă, Consiliul Județean, prin Biblioteca Județeană ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea, organizează Clubul de Colinde „Bucurii de iarnă”, la care se pot înscrie copii și tineri cu vârsta cuprinsă între 7 și 16 ani.

Întâlnirile au loc între 16 noiembrie – 14 decembrie 2022, de la ora 14.00, la Centrul de Formare al bibliotecii din Str. Maior Gh. Sava nr. 4. Înscrierile se pot face la telefon 0237/231.161 sau direct la sediul bibliotecii.

„Sub îndrumarea doamnei Otilia Gogu, solist vocal cu un larg palmares muzical și apariții la concursurile Vocea României (ediția 2019) și X Factor (ediția 2020), participanții se vor familiariza cu textele de colindat, își vor îmbunătăți capacitatea de memorare și creativitatea, precum și abilitățile sociale. Ne dorim să contribuim la dezvoltarea armonioasă a copiilor și tinerilor printr-o călătorie minunată în lumea muzicii și a ritmului, iar în prag de Crăciun să vă colindăm casele și inimile!”, se arată într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?