Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

GALERIE FOTO: Generozitatea toamnei la Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” Focșani

Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” Focșani a evidențiat bogăția toamnei și bunătatea umană, la finalul săptămânii trecute, printr-o generoasă activitate de voluntariat „Săptămâna fructelor și a legumelor donate”, din cadrul SNAC 2022-2023. Ca în fiecare an, părinții, elevii și cadrele didactice de la cele trei cicluri de învățământ: gimnazial, primar și preșcolar (din cadrul Grădiniței nr.7), au dăruit cu multă bucurie și implicare din frumusețile culinare ale toamnei pentru a-și bucura semenii, în aceste vremuri încărcate cu atât de multe și variate provocări existențiale.

Holul școlii s-a transformat vineri după-amiază într-o adevărată cămară aromată cu saci întregi de mere, pere, gutui, nuci, varză, ardei, morcovi, păstârnac, cartofi, ceapă, castraveți, cutii cu pachete și conserve, dar și exoticele banane, portocale și citrice, pomelo și rodii. Atmosfera a fost ca într-o poveste din copilărie, în care furnicile – copii au dus cu entuziasm provizii pentru cei dragi, ce vor înfrunta vremea rece.

Doamna directoare, Gabriela Oloeriu și coordonatorii proiectului, doamnele profesoare Costina Caliţa – responsabil şcolar SNAC și Ramona Grigoriu, le mulțumesc tuturor elevilor, părinților și dascălilor care au ajutat în acest fel ca partenerii Crucea Roșie Vrancea și Centrul „Sfânta Maria” din Golești, structură aflată în subordinea DGASPC Vrancea, să ducă celor încercați bogăția toamnei și a sufletului omenesc.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?