Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii s-au apropiat la un punct de ocupanta locului 3!

  • Dacia Unirea Brăila – CSM Focșani 2007 0-1 (0-0)

Formații

CSM Focșani 2007: Preda – Juncănaru, Panaite, Bratu, Negoiță – Taciuc (63 Strătilă), Săpunaru, Mazilu (53 Stoica), Zaharia (73 Paizan) – Pasăre (63 Predoiu), Arnăutu (90+3 Oprea). Rezerve neutilizate: Apenciucesei, Abeaboeru, Rogoveanu, Dascălu. Antrenor, Adrian Toma

Dacia Unirea Brăila: Butunoiu – Stepanenco, Ene, Sava, Simion – Robu, Răileanu, Tiomela, Boroșu – Vartolomei, Duțu. Rezerve: Toma, Buhăescu, Ghiță, Balaban, Finescu, Dragomir, Cioarec, Șerban, Radu. Antrenor, Vasilică Darie

CSM Focșani 2007 a câștigat partida disputată sâmbătă, 5 noiembrie, în etapa a 11-a a Campionatului Seriei a 2-a, Liga a III-a. La Brăila, în partida cu Dacia Unirea, focșănenii s-au impus cu 1-0 prin golul marcat de Arnăutu, din lovitură de la 11 metri, în minutul 57. Penaltyul a fost obținut de Pasăre care, la capătul uneia din cursele sale spre poarta adversă, a fost faultat de Butunoiu pe care îl depășise și urma să trimită mingea spre gol. Oaspeții au dominat cu autoritate din primul până în ultimul minut al întâlnirii, au beneficiat de peste 15 cornere din care, însă, nu au scos decât profitul de a-i ține sub presiune pe brăileni. Calitatea jocului formației oaspete, cu posesie prelungită și pase în adâmcime, a fost influențată de starea foarte proastă terenului, la nivelul de jos al unui campionat județean. Focșănenii au mai avut câteva situații din care ar fi putut înscrie, inclusiv un fault clar în careu asupra lui Juncănaru, în prima repriză, când la un duel de unu la unu pentru mingea Butunoiu l-a lovit pe fundașul Focșaniului cu pumnii în cap. Arbitrul a dictat fault în atac!

Echipa antrenată de Adrian Toma a mers la Brăila pentru a câștiga trei puncte. Le-a luat fără gol primit, a obținut a doua victorie consecutivă, a arătat în joc siguranța unei grupări stăpână pe mijloacele sale care îi pot aduce în continuare punctele de care are nevoie pentru a urca pe loc de baraj. După victoria de sâmbătă, echipa focșăneană s-a apropiat la un punct de ocupanta locului 3, Aerostar Bacău care a terminat la egalitate, 1-1, cu Viitorul Ianca, dar rămâne la 6 puncte de locul al doilea! În etapa viitoare, sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 14:00, CSM Focșani 2007 va întâlni acasă pe Dinamo Bacău.

Rezultatele și marcatorii etapei
CSM Râmnicu Sărat – Sporting Lieşti 3-1 (1-0). Au marcat Ignat, Mateiciuc – 2, respectiv Stan;

Aerostar Bacău – Viitorul Ianca 1-1 (1-0). Au marcat Ilie, respectiv Coman.
Dacia Unirea Brăila – CSM Focşani 0-1 (0-0). A marcat Arnăutu.
Unirea Braniştea – Voinţa Limpeziş 2-0. Au marcat Spînache, Răducan.
Dinamo Bacău – Metalul Buzău 0-2 (0-1). Au marcat Onțel, Antone.

Clasament: 1. Metalul Buzău – 28 puncte; 2. CSM Râmnicu Sărat – 26 puncte; 3. Aerostar Bacău – 21 puncte; 4. CSM Focșani 2007 – 20 puncte; 5. Unirea Braniștea – 19 puncte; 6. Sporting Liești – 15 puncte; 7. Viitorul Ianca – 12 puncte; 8. Dinamo Bacău- 10 puncte; 9. Voința Limpeziș – 4 puncte; 10. Dacia Unirea Brăila – 1 punct.

Foto Gigi Căldare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?