Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Cinci vrânceni răniţi într-un accident provocat de un șofer băut şi fără permis, în județul Buzău

Cinci persoane aflate într-o mașină condusă de un șofer din Vrancea au ajuns la spital în această seară, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un autoturism care circula din sens opus şi la volanul căruia se afla un bărbat fără permis şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Accidentul s-a produs în localitatea Topliceni din judeţul Buzău.

Potrivit IPJ Buzău, citat de reporterbuzoian ro, din primele date a reieşit că un autoturism condus pe direcţia Buda către Râmnicu Sărat de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Topliceni, s-a ciocnit cu o maşină care circula din sens opus şi la volanul căreia se afla un bărbat de 46 de ani, din Vrancea. Accidentul s-a soldat cu rănirea a 5 persoane din maşina şoferului din Vrancea, cu vârste cuprinse între 40 şi 60 de ani, care au fost transportate la spital.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat, în cazul bărbatului de 35 de ani, o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul şoferului din Vrancea rezultatul a fost negativ. De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date ale Poliţiei Române, a reieşit că bărbatul de 35 de ani nu deţine permis de conducere.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

sursă text și foto: reporterbuzoian.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?