Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Urmărire din Vrancea până în Galați! Un tânăr a avariat o mașină de poliție, în încercarea de a scăpa; pe numele lui există un mandat de arestare european

În data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 10.00, cu ocazia activităților specifice de control în trafic desfășurate, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au efectuat un semnal de oprire pentru un autovehicul, care circula pe raza comunei Homocea, însă conducătorul auto nu a oprit, avariind totodată autospeciala de poliție.

Astfel, echipajul de poliție a plecat în urmărirea acestuia, pe raza județelor Vrancea și Galați, fiind depistat ulterior de către polițiști, pe raza județului Galați.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul în cauză, în vârstă de 25 de ani, nu deținea permis de conducere, iar pe numele acestuia exista un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și distrugere.

UPDATE: Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Comunicat IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?