Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

Toate străzile din comuna Vulturu vor fi asfaltate

Primăria Vulturu continuă lucrările de asfaltare a străzilor din satele componente ale comunei. În acest moment, primăria are în derulare un contract ce vizează achiziția de servicii de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții ,,Asfaltare strada Bujorului, strada Liliacului din satul Hângulești și strada Pasiunii, strada Leica, strada Cătunului și strada Bisericii din satul Maluri, comuna Vulturu“. Lucrările constau în reprofilarea, balastarea și asfaltarea drumurilor mai sus menționate. „Prin proiect se intenționează realizarea următoarelor: asfaltare de străzi în lungime totală de 1941,268 ml; acostamente din piatră spartă; construire 7 podețe; șanțuri din pământ în lungime de 3882,54 ml; semnalizare rutieră. Beneficiile anticipate: îmbunătățirea situației actuale a infrastructurii din cadrul spațiului rural, îmbunătățirea condițiilor de viată și a standardelor de muncă, menținerea și atragerea populației în spațiul rural“, se arată în descrierea pe scurt a investiției.

Valoarea lucrărilor este de peste 1,8 milioane de lei. Lucrările vor fi realizate de societățile Citadina 98 SRL, Roads&Bridges Consulting-Design SRL și Izoterm Construct SRL.

De reținut că autoritățile locale din Vulturu au derulat și proiectul de investiții ,,Modernizare drumuri de interes local, Comuna Vulturu”. Finanțarea a fost asigurată prin Fondul de Dezvoltare și Investiții (FDI). Proiectul a fost împărțit în patru etape. Tot la capitolul privind asfaltarea de drumuri locale, Primăria Vulturu a mai derulat și proiectul de investiții „Asfaltare drumuri de interes local în comuna Vulturu“, proiect cu o valoare de 4,4 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?