Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Tragedie la Bolotești! Un tânăr de 20 de ani a MURIT prins de un utilaj, într-un siloz

Astăzi, în jurul orei 11.20, am fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că în comuna Bolotești un bărbat, în vârstă de 20 de ani, a fost prins de către un utilaj ( șnec), în interiorul unui siloz.
Din păcate, în urma incidentului, tânărul a decedat.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă. (sursă text: Biroul de presă al IPJ Vrancea)

 

UPDATE! O persoană și-a pierdut viața într-o instalație de evacuare  a rumegușului

O persoană și-a pierdut viața după ce a fost surprinsă de instalația de evacuare a rumegușului dintr-un siloz.
Evenimentul a avut loc astăzi, 1 noiembrie, în comuna Bolotești. Pompierii au fost alertați în jurul orei 11:15.
În cel mai scurt timp, la fața locului, s-au deplasat 2 echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra, cu 1 autospecială de intervenție și 1 ambulanță SMURD, precum și 1 autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. Totodată, la locul evenimentului a fost prezent și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea (SAJ).
La sosirea forțelor de intervenție, din nefericire, victima de sex masculin, în vârstă de 20 de ani, nu mai prezenta semne vitale, echipajul SAJ declarând decesul. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea persoanei rămasă surprinsă în utilaj.
La locul intervenției, paramedicii au acordat primul ajutor calificat unei persoane de sex masculin în vârstă de 28 de ani, care a suferit atac de panică, ulterior, aceasta fiind transportată cu ambulanța SMURD la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Vidra.(sursă text: Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice al ISU Vrancea)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?