Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Fetiță de o lună lovită cu o foarfecă în cap, transportată de urgență cu elicopterul SMURD la București

O fetiță de o lună din Tulnici a ajuns aseară în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani, unde se zbate între viață și moarte. Din primele informații, aseară, micuța ar fi fost lovită din greșeală cu o foarfecă în fontanelă, de unul dintre frații săi. O joacă între copii, care s-a transformat într-un coșmar. Micuța a fost transportată la spital, iar de aici se încearcă transportarea acesteia, cu un elicopter SMURD, la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București, însă, dată fiind starea acesteia, este destul de dificil.

UPDATE! Fetița a fost transportată la București.

Aseară, diagnosticul a fost de traumatism cranio-cerebral acut deschis prin lovire accidentală cu un corp contondent, cu plagă, comă 4 PCT. În cursul nopții, medicii au încercat stabilizarea acesteia, însă micuța a intrat în stop cardio-respirator de câteva ori, fiind resuscitată.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind efectuate „in rem”, adică doar pentru faptă. „La data de 31.10.a.c., în jurul orei 23.00, am fost sesizați de către o unitate medicală cu privire la faptul că în jurul orei 22.00 a fost internată o femeie, în vârstă de 33 de ani, împreună cu fiica sa, de aproximativ 2 luni, care prezintă leziuni la nivelul capului. Din primele verificări efectuate de polițiști rezultă faptul că fetița ar fi fost înțepată cu o foarfecă, în zona capului, de către sora sa, în vârstă de 1 an și 2 luni. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, a anunțat Biroul de presă al IPJ Vrancea, într-un comunicat.

foto cu rol de prezentare, sursa: Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?