Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Fotbal feminin, Liga a 3-a – Festival de goluri pe Stadionul din Panciu!

           Fetele Țifeștiului par de neoprit în seria a 2-a a Ligii a III-a la fotbal. După surprinzătorul 0-2 din Cupă, de la Botoșani, jucătoarele antrenate de profesorul Paul Cioran au câștigat cu 2-1 derbiul cu Sepsi Sfântu Gheorghe apoi, sâmbăta trecută, au reușit scorul de până acum al campionatului în seria a 2-a: 9-0 cu Activ Slobozia 2. Pe Stadionul orășenesc din Panciu jucătoatele Esterei au avut 3-0 la pauză apoi au mai înscris de șase ori. Golurile au fost marcate de Florina Bîrsă – 5, Laura Petrihan – 2, Miruna Lăluciu și Carmen Bărbunțoiu. ”Echipa a intrat foarte montată în meci și și-a păstrat acest tonus ridicat pe toată durata partidei. Urmează o partidă foarte dificilă, la Iași contra Politehnicii, echipă ce se află pe locul secund în clasament. O victorie în ultima etapă a turului ne-ar consolida locul 1 pe care ne aflăm și ne-ar transforma în marea favorită la promovarea în Liga a II-a! Mult succes fetelor și felicitări pentru victoria din weekend!”, a scris după meci profesorul Paul Cioran pe pagina de facebook Estera Țifești, de unde a fost preluată și fotografia care însoțește articolul.

Duminică, 30 octombrie, de la ora 11:00, Politehnica Iași – Estera Țifești pe terenul sintetic al Stadionului Emil Alexandrescu.

Clasamentul după patru etape: 1. Estera Țifești – 12 puncte; 2. Politehnica Iași – 9 puncte; 3. Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – 9 puncte; 4. AFC Botoșani – 3 puncte; 5. ACS Activ Slobozia 2 – 3 puncte;  6. CSM Pașcani – zero puncte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?