Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

Admitere la școlile de poliție și jandarmi – condițiile de participare la concurs

ADMITERE LA ȘCOLILE DE AGENȚI DE POLIŢIE – SESIUNEA OCTOMBRIE-DECEMBRIE 2022

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea, cu sediul în municipiul Focșani, strada Cezar Bolliac, nr. 12, prin intermediul Serviciului Resurse Umane recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în cadrul unităților de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea octombrie – decembrie 2022.

Pentru înscrierea la concursul de admitere, persoanele interesate se vor adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Vrancea, în raport de domiciliul/reședința înscris/ă în cartea de identitate.

Sunt scoase la concurs 1.340 de locuri la Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina și 300 de locuri la Școala de Agenți de Poliție ,,Septimiu Mureșan” Cluj- Napoca.

Toate locurile la instituţiile de învățământ postliceal ale M.A.I. pentru care unităţile I.G.P.R., inclusiv I.P.J. Vrancea, au sarcini de recrutare, sunt comune pentru femei și bărbați.

Cererile de înscriere se depun exclusiv în format electronic la adresa de e-mail resurseumane@vn.politiaromana.ro, în perioada 24 octombrie – 04 noiembrie 2022 (până la ora 16,00), inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.

Ulterior înscrierii, în vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații trebuie să depună documentele solicitate până la data de 17 noiembrie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 09.00-13.00, la sediul IPJ Vrancea, strada Cezar Bolliac nr.12, etajul 2, camera 216.

Cererea-tip de înscriere împreună cu declarația de confirmare a cunoașterii condițiilor de desfășurare a concursului vor fi descărcate de pe site-ul I.P.J. Vrancea – secţiunea Carieră / Admitere.

Relaţii suplimentare se pot obţine de luni până vineri la telefon 0237/207114-Serviciul Resurse Umane.

Detalii cu privire la înscrierea candidaților și desfășurarea probelor de concurs, condițiile și criteriile specifice pentru recrutarea candidaților și documentele necesare pentru întocmirea dosarului de recrutare se pot obține de pe site-ul oficial al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea – Secțiunea Carieră- Admitere –

https://vn.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2022/anunt-admitere-invatamant-postliceal-sesiunea-octombrie-decembrie-202

Mult succes tuturor candidaților!

Comunicat IPJ Vrancea

 

* * *

 

Și tu poți fi jandarm!
Alătură-te echipei Jandarmeriei Române!

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea recrutează candidați pentru participarea la concursul de admitere organizat în anul 2022 la unitățile de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române, fiind aprobate în vederea scoaterii la concurs, următoarele locuri :
– Școala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni – 350 locuri, (din care 3 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorități);
– Școala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani – 350 locuri, (din care 3 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorități).
Locurile sunt comune pentru femei și bărbați.
Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală.
Recrutarea candidaţilor se realizează în raport de oferta educațională și domiciliul/reședința înscrisă în cartea de identitate.

Cererea-tip de înscriere (conform modelelor de pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea) se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail admitere@jandarmeriavrancea.ro a Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, până la data de 04 noiembrie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.
La primirea cererii-tip de înscriere candidaților li se vor atribui, un cod unic de identificare, folosit pe întreaga procedură de concurs, precum și centrul zonal la care este arondat.

În vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații depun documentele solicitate până la data de 17 noiembrie 2022, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea din mun. Focșani str. Mărăști, nr. 2, jud. Vrancea.

Sunt declarați „Admis” candidații care au fost declarați apt medical, în ordinea descrescătoare a notelor finale.

Detalii suplimentare se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea, telefon 0237.215303, interior 24407 sau 24535.

Anunţul este publicat pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, la urmatorul link:
http://www.jandarmeriavrancea.ro/admitere_invatamant_superior.htm
şi afişat la avizierul unităţii din mun. Focșani str. Mărăști, nr. 2, jud. Vrancea, începând cu data de 24.10.2022.

http://www.scoaladragasani.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=9&Itemid=110
https://www.jandarmeriafalticeni.ro/wp-content/uploads/2022/08/Tematica_admitere_actualizata2022.pdf

Comunicat IJJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?