Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

VIDEO! „ÎMPREUNĂ DĂRUIM SPERANȚĂ” – Comisarul șef Remus Nica și polițiștii de la Cotești au donat sânge, în această dimineață

ÎMPREUNĂ DĂRUIM SPERANȚĂ!
DONEAZĂ SÂNGE!

Solidaritatea înseamnă apropiere, înseamnă grijă pentru cel de lângă tine, pentru semenii tăi!

Din nevoia de a fi solidari și altruiști cu cei din jur, noi, polițiștii Inspectoratului de Poliție Vrancea, suntem din nou alături de cei care depind de sânge pentru a trăi.

Astfel, în urma apelului reprezentanților Centrului de Transfuzie Sanguină din Focșani, am încercat să ne mobilizăm și de această dată, pentru a merge în număr cât mai mare la Centru și a dona sânge.

În această dimineață, în campania „ÎMPREUNĂ DĂRUIM SPERANȚĂ”, donatori au fost inspectorul șef al IPJ Vrancea, comisar șef de poliție Remus NICA, alături de colegii de la Secția 5 Poliție Rurală Cotești.

De la debutul campaniei – 3 octombrie, au trecut pragul Centrului pentru a dona, colegii din structurile de ordine publică, rutieră, prevenire, arest preventiv, logistică, investigarea criminalității economice, cabinet și investigații criminale, iar în zilele următoare, vor merge colegi de la celelalte structuri, cu toții dornici de a veni în sprijinul semenilor, nu doar prin sângele donat, ci și prin donarea bonurilor valorice primite, pe care le vom folosi, ca de fiecare dată, pentru face o bucurie unor oameni mai puțini norocoși.

Având în vedere criza actuală de sânge, îndemnăm pe toți cei care sunt eligibili pentru a dona, să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguină și să facă acest gest umanitar și benefic pentru sănătatea tuturor.

Un singur donator poate salva, printr-o donare, cel puțin 3 vieți!
Într-o zi, oricine poate depinde de sângele donat!

ÎMPREUNĂ DĂRUIM SPERANȚĂ!
STĂ ÎN PUTEREA NOASTRĂ SĂ AJUTĂM!

Sursă text și video: Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?