Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

FOTO! UPDATE! Țeavă de GAZE scoasă din pământ pe str. Anghel Saligny din Focșani! Pompierii au fost solicitați să asigure zona

Un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ISU „Anghel Saligny‟ al județului Vrancea este prezent pe str. Anghel Saligny din Focșani pentru a asigura zona. Potrivit surselor noastre, în zona respectivă, unde se execută lucrări, o țeavă de gaze ar fi fost scoasă din pământ. Reprezentanții ISU Vrancea au transmis că „la fața locului este prezent un echipaj cu o autospecială de stingere pentru a asigura zona‟. În zonă au ajuns și lucrători din cadrul Distrigaz, dar și polițiști. După cum se poate observa în imagini, traficul pare a fi blocat pe respectivul segment de drum. Referitor la eveniment, reprezentanții IPJ Vrancea au transmis că polițiștii aflați la fața locului ,,dirijează în zona unei lucrări”.

UPDATE! „Lucrările din strada Anghel Saligny fac parte din proiectul de resistematizare urbană, derulat de Primăria Municipiului Focșani. În urma decopertării străzii, a fost afectată o țeavă de gaz care se afla îngropată la o adâncime de 30-40 cm față de 90 cm, cât ar fi trebuit să fie conform normelor legale în vigoare.
Din păcate, astfel de situații nu pot fi prevăzute și nici preîntâmpinate de constructori și ele au darul de a întârzia lucrările, dar și de a genera un real disconfort cetățenilor, care pot fi afectați de acestea. A fost sesizat Distrigaz, care are obligația de a remedia în cel mai scurt timp astfel de incidente”, a informat Biroul de Presă al  Primăriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?