Ediția: Marți 16 iulie 2024. Nr. 6671
Ediția: Marți 16 iulie 2024. Nr. 6671

Bunica Safta, salvată de polițiști și de un operator al unui call center

În cursul zilei de ieri, un operator al unui call center a apelat în mod aleatoriu un număr de telefon, pentru a prezenta oferte de achiziționare a unor servicii de telefonie.

La capătul firului a răspuns, din fericire și bunica Safta care i-a relatat că s-a rătăcit într-o zonă cu vegetație înaltă și nu mai poate să ajungă la domiciliu, având probleme cu vederea la cei 85 ani.

Operatorul call-center a apelat imediat S.N.U.A.U. 112 și a comunicat toate datele deținute dar și cele relatate de bunică, reținând că localitatea ar fi un sat care începe cu litera „F” dintr-o zonă de munte.

Colegii noștri, Valentin și Andrei, au fost cei care au făcut imediat conexiunea esențială cu datele oferite prin apelul 112 și, alături de un reprezentant al S.V.S.U. Andreiașu, au plecat în căutarea femeii, reușind să o găsească la o distanță de circa 1 km de casă, într-o zonă împădurită.

Acasă, într-o locuință izolată din satul Fetig, a povestit colegilor că, deși are probleme cu vederea, în cursul zilei a reușit să ajungă la rude în centrul satului, iar când a plecat către domiciliu, a luat-o pe o scurtătură dar s-a rătăcit în pădure.

Bunica Safta a fost condusă la domiciliu și, din fericire, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Sursa text și foto: Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?