Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Dr. Iulian Buruiană, medic urolog la Spitalul Militar Focșani

Sănătatea ne dă tonusul în viață. Menținându-ne sănătatea, urmărim să ne îmbunătățim și să prelungim viața. De câte ori căile urinare prezintă afecțiuni care ne afectează calitatea vieții trebuie să ne adresăm medicului urolog. Dr. Iulian Buruiană, medic specialist urolog în Compartimentul de urologie al Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” Focșani din anul 2006 și medic primar din anul 2010, este artizanul sănătății a cărui operă dă speranță celor cu afecțiuni urologice. De-a lungul anilor a tratat și operat pacienți cu afecțiuni urologice cu diferite grade de gravitate. Activitatea doctorului Buruiană Iulian s-a concentrat pe intervențiile de chirurgie deschisă, endoscopia aparatului urinar inferior, principalele afecțiuni ale vezicii urinare, uretrei, prostatei și organelor genitale, o parte din afecțiunile ureterului și rinichiului.

Dr. Buruiană Iulian a absolvit Facultatea de medicină și farmacie „Grigore T. Popa” din Iași în anul 1998. A participat permanent la congresele și cursurile de specialitate în țară și în străinătate, rămânând permanent conectat la noutățile de specialitate. Toate aceste noutăți le-a aplicat spre binefacerea pacienților pe care i-a tratat și îi tratează. În 16 ani alături de familia spitalului, dr. Buruiană Iulian a reușit să ridice standardele serviciilor medicale de specialitate, devenind unul dintre cele mai căutate și apreciate compartimente medicale. Vorbim despre mulțumirile multor oameni și despre familiile lor care au început să zâmbească din nou. Și despre aceasta este medicina, despre familii fericite.

Mulțumim Dr. Buruiană Iulian pentru profesionalismul manifestat și pentru aprecierile pacienților față de dăruirea pentru profesie. Sănătate, vocație, tradiție!

Text/foto: plutonier adjutant Adrian Galiță

Sursa: Facebook/Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?