Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Engie România va furniza gaze naturale la imobilele deținute de CJ Vrancea

Engie România SA va furniza gaze naturale pentru următorii patru ani, pentru toate punctele de consum din patrimoniul deținut de Consiliul Județean Vrancea. Administrația județeană a scos la licitație acest contract de prestări servicii care a fost adjudecat de societatea mai sus amintită pentru suma de peste 19 milioane de lei. În acest moment sunt active două puncte de consum, respectiv: Punctul de consum nr. 1 -din Strada Aleea Stadionului nr.2, municipiul Focșani; Punctul de consum nr. 2 -din Str. Cuza Vodă nr. 28, municipiul Focșani. La cantitatea consumului estimat pentru cele două puncte de consum active, se adaugă încă 4 puncte de consum conform estimărilor, la momentul identificării necesității.

„Pentru-Punctul de consum nr, 3 -din str. Republicii nr.13, municipiul Focșani, furnizarea se va face din momentul retragerii administrării de la D.G.A.S.P.C Vrancea, si va fi introdus în următoarele contracte subsecvente. Punctul de consum nr, 4 -din Str. Cuza Vodă nr. 8, municipiul Focșani (Clădirea fostului Tribunal Vrancea) respectiv, Punctul de consum nr, 5 -din B-dul Dimitrie Cantemir nr. 25, municipiul Focșani (Clădirea-Birou relații externe și dezvoltare regională), Punctul de consum nr, 6 -clădirea fostului Hotel Căprioara din incinta Crângului Petrești, (acestea vor fi introduse în următoarele contracte subsecvente, întrucât la imobilele respective se derulează investiții care urmează a se finaliza în perioada imediat următoare)“, se arată în descrierea achiziției. 

Cea mai mare cantitate de gaz se pare că va fi furnizată pentru încălzirea incintei și a bazinelor de apă din cadrul Bazinului de înot didactic Focșani, care se află în subordinea Consiliului Județean Vrancea.Un contract asemănător îl are în derulare administrația județeană și pentru furnizarea de energie electrică pentru locurile de consum din patrimoniul UAT Judetul Vrancea, în perioada 2023-2025. Valoarea totală estimată este cuprinsă între 7.764.201,14  si 9.326.470,58  lei. Și aici cea mai mare sumă este prevăzută pentrtu funcționarea Bazinului Didactic de Înot, respectiv 3,4 milioane și 4,1 milioane lei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?