ULTIMA ORĂ! Încep lucrările de modernizare a DJ 205 E Vidra – Vizantea Livezi – Câmpuri

0
2497

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a semnat azi contractul pentru modernizarea drumului județean 205 E Vidra – Vizantea Livezi – Câmpuri.
Practic, reabilitarea și modernizarea unuia dintre cele mai importante drumuri din zona de munte a județului Vrancea va începe în perioada următoare.

Lucrările pentru obiectivul de investiții „Modernizare DJ 205E Vidra – Vizantea Livezi – Câmpuri, Județul Vrancea” vor fi executate de asocierea formată din SC Cristilory Prod SRL și SC Dimex-2000 Company SRL, prin liderul SC Cristilory Prod SRL.

Vor fi efectuate lucrări de modernizare și consolidare pe 19 km de drum județean, astfel: tronsoane de consolidare, terasamente, covor asfaltic, ziduri de sprijin, rigole și podețe, semnalizare rutieră, dar și trei poduri noi.

Este un drum de mare importanță pentru infrastructura turistică a județului Vrancea. În zilele următoare, după emiterea ordinului de începere a lucrărilor, va demara efectiv modernizarea și consolidarea acestui drum, care beneficiază de cea mai mare finanțare din țară în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală.

Valoarea totală a lucrărilor de execuție este de 87.064.125 lei (17.412.825 euro), finanțarea lucrărilor urmând să se realizeze din fonduri de la bugetul de stat, de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, prin Programul Național de Dezvoltare Locală 1, cât și din bugetul județului Vrancea.
Durata de execuție a lucrărilor este de 12 luni, iar constructorul este obligat prin contract să ofere o garanție a lucrărilor efectuate pentru o perioadă de 10 ani, antreprenorul fiind responsabil de remedierea oricărei eventuale deteriorări a lucrărilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here