Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

GALERIE FOTO: Karate SKDUN – Focșănenii de la CSM 2007, patru medalii de aur la Campionatul Mondial și două medalii de aur la Cupa Mondială!

Campionatul Mondial de karate – ediția a 29-a și Cupa Mondială la karate, care au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în Cehia, la Karlovy Vary, au reconfirmat valoarea școlii de karate de la Focșani. Sportivii de la CSM 2007 s-au întors de la cele două competiții mondiale cu patru medalii de aur, pentru titluri de Campioni mondiali și o medalie de aur la Cupa Mondială. Au câștigat titlurile de campioni mondiali la karate SKDUN sensei Daniel Fusaru, la veterani 40-49 de ani la kata individual și kata echipe masculin, Irina Paraschiv, la kumite -65 kg. tineret 18-21 ani, Tudor Necula, la Kihon Ippon Kumite copii. Tot la Campionatul Mondial, Irina Paraschiv a obținut medalia de argint cu echipa de kumite tineret mixt iar Daniel Fusaru, la kumite veterani -82 kg. și kumite veterani echipe masculin, iar Irina Paraschiv, cu echipa de kumite tineret feminin au câștigat medalii de bronz.

La Cupa Mondială au devenit campioni și au primit medalii de aur Andreea Constantin la kihon ippon kumite și Flavius Vlad, la kihon ippon kumite, a fost medaliată cu argint Bianca Șerban, la sanbon kumite și au primit medalii de bronz Andreea Constantin la ju ippon kumite și Bianca Șerban la kihon ippon kumite.

O comportare foarte bună și un progres extraordinar a avut David Pană care din păcate nu a urcat pe podium, dar știe că poate mult mai mult … Sperăm în continuare să ne bucurăm din nou de sprijinul autorităților. Am demonstrat că însemnăm ceva la nivel local, național și chiar european și mondial”, a declarat sensei Daniel Fusaru, antrenorul sportivilor de la CSM Focșani 2007.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?