Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

FOTO: Încep lucrările de reabilitare la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Județean din Focșani

Consiliul Județean Vrancea anunță că au demarat lucrările de execuție la un alt proiect implementat de administrația județeană, respectiv „Reabilitare energetică şi lucrări conexe Spitalul Judeţean de Urgență ”Sf. Pantelimon” Focşani, Secţia Psihiatrie şi Boli infecţioase şi Secţia Dermatologie, O.R.L., Oftalmologie”. Lucrările au început cu clădirea Secției de Psihiatrie din Str. Comisia Centrală nr. 15 B. Proiectul este finanțat din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3: Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon și are o valoare totală de 12.104.509 lei. 

Obiectivul general al proiectului vizează creșterea eficienței energetice, prin derularea de lucrări de intervenție cu scopul termoizolării celor două corpuri de clădiri, modernizării instalației de preparare și distribuire a agentului termic și a apei menajere, instalarea sistemelor de climatizare, modernizarea instalației de iluminat, inclusiv utilizarea de surse regenerabile pentru asigurarea necesarului de energie, precum și alte lucrări conexe. ”În urma reabilitării și modernizării acestor secții ale Spitalului, atât pacienții, cât și personalul medical vor beneficia de condiții mult îmbunătățite de tratament, de confort și siguranță”, a afirmat Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea. Termenul de finalizare a proiectului este decembrie 2023. 

Consiliul Județean Vrancea a mai finalizat un proiect privind ”Reabilitarea energetică și lucrări conexe la Secția pneumoftiziologie a Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” Focșani” și mai are în derulare proiectul „Modernizare și dotare secție ambulatoriu de specialitate pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Sf.Pantelimon Focșani”, ambele finanțate din fonduri europene în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?