Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Handbal, Liga Națională – Spectacol frumos în Polivalentă!

  • CSM Focșani 2007 – Politehnica Timișoara 27-25 (13-11)

Formații

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă – Ragea, Kritikos – 1, Rață – 3, Golea, Miroiu – 3, Kronoglavac – 5, Hrimiuc – 2, Mocanu – 2, Marijanac – 7, Nuțu, Krstevski, Lazoreac, Roșu – 2, Makrishin – 2. 

Politehnica Timișoara: Lazăr – 1, Păiuș, Mosquera – 5, Furak, Dumitrescu, Moldovan – 4, Bran, Cozmaciuc, Trif – 3, Sadoveac – 7, Marjanovic, Szabo, Cîmpan, Fenici – 1, Chira – 2.   

CSM Focșani 2007 și Politehnica Timișoara au oferit un frumos spectacol handbalistic sâmbătă seara în Sala Polivalentă, unde s-au întâlnit în etapa a șasea a campionatului Ligii Naționale. S-au aflat față în față două formații cu jucători foarte buni, cu mare forță de atac și cu tehnicitate ridicată. Timișorenii au avut și o defensivă foarte greu de desfăcut, ceea ce a îngreunat vizibil atacurile focșănenilor, nevoiți să caute breșa pentru aruncarea la poartă până la limita pasivului. Asta a făcut ca începutul de meci să fie mai productiv pentru oaspeți care au condus cu 6-3, moment după care Krnoglavac a găsit de trei ori calea spre gol, Marijanac, de trei ori, Miroiu, de două ori, Kritikos și Rață câte o dată și în pauză s-a intrat cu 13-11. În repriza a doua, focșănenii s-au aflat aproape mereu la conducere, inclusiv cu trei goluri, ultima dată, cu 25-22, iar într-un final cu om în plus timișorenii nu s-au putut apropia decât la două goluri: 27-25. 

Aruncarea de începere a jocului a fost a campionului olimpic de tir de la Londra din 2012, Alin Moldoveanu, invitat special pentru acest lucru.  

Excepțională, ca de fiecare dată, galeria gazdelor care și-a susținut favoriții pe toată durata partidei. Și care și-a luat de multe ori ca parteneri de încurajări pe ceilalți spectatori din sală. Spre deosebire de alte meciuri din Sala Polivalentă, de această numai de bine despre arbitri – excelenți și despre observator – sobru, nepărtinitor, cu toții contribuind la desfășurarea fără incidente a meciului. Arbitri: Ionuț Cazan și Gesur Suliman, din București, observator – Paul Suică, Teleorman.      

În urma acestei victorii, CSM 2007 se află pe locul 5, cu 12 puncte, la egalitate cu echipa de pe locul 4, CSM București.     

Miercuri, 5 octombrie, de la ora 18:00, CSM Odorheiu Secuiesc – CSM Focșani 2007

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?