GALERIE FOTO: Handbal, Divizia A – Joc spectaculos între două echipe foarte bune!

0
108
  • CSM Focșani 2007 – CSU din Suceava 30-32 (15-16)

Formații

CSM Focșani 2007: Vișan, Rusu, Zaharia – Muraru – 2, Gogonea, Feraru – 1, Golea – 7, Giurgiuveanu – 5, Pavlov, Bari – 1, Toboșaru – 10, Lazoreac – 4, Gavrilă.

Antrenori, Marius Partene și Iulian Neață  

CSU din Suceava: Moldoveanu, Rosu, Grigore – 3, Nicolae – 2, Podovei, Bruj – 5, Sîrghie, Radu – 4, Lesniuc – 2, Armanu – 8, Stejar, Focșăneanu, Drăgoi – 5, Dascălu  – 3. 

Antrenor, Vasile Boca  

În Sala Polivalentă s-au întâlnit vineri, 30 septembrie, de la ora 14:00, în etapa a treia a ediției de campionat 2022-2023, Divizia A, două dintre cele mai bune echipe de juniori 1 din România – CSM Focșani 2007 și CSU din Suceava clasate pe locurile 2, respectiv 4, în Turneul final din primăvară. Au jucat la Focșani zece dintre componenții Naționalei de juniori 1 a României: șapte pentru oaspeți, trei pentru gazde. Și un component al Naționalei de tineret, pentru CSM 2007. Dar și câțiva handbaliști tineri, dar peste vârsta junioratului. Erau circumstanțe pentru un joc spectaculos, de foarte bun nivel, în care, totuși favoriți porneau oaspeții, cu o bancă de schimb mai puternică. Așteptările au fost confirmate întru totul. Au fost intervenții care au închis porțile din partea celor patru portari care au evoluat vineri, combinații de efect în fața semicercurilor, finalizări de Ligă Națională. Dar și ratări incredibile – mai multe din partea gazdelor, inclusiv două lovituri de la 7 metri, care au decis până la urmă rezultatul întâlnirii. S-au impus sucevenii, cu talie net superioară, care au avut principalii marcatori în Armanu, băiatul antrenorului principal de la HC Buzău, pentru gazde golgeteri fiind Toboșaru și conducătorul de joc Alexandru Golea.  

Meciul a mers în echilibru până la 5-6, a urmat desprinderea oaspeților la 5-12 și revenirea gazdelor până la 15-16 cât era la pauză. În partea a doua a întâlnirii, după zece minute cu diferență de scor mică, Suceava s-a dus la 24-28 în minutul 50. Alex Golea și colegii săi au recuperat, au și ratat, și finalul i-a găsit pe oaspeți marcând golul de 32-30 pentru ei în ultimele secunde al meciului. 

Următoarea etapă a campionatului va fi joi, 13 octombrie, când CSM Focșani 2007 va juca acasă cu Politehnica Iași.               

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here