Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Victorie clară a gazdelor!

  • CSM Focșani 2007 – Voința Limpeziș 6-1 (3-1) 

Formații

CSM Focșani 2007: Preda Juncănaru, Bratu, Panaite (46 Gîrdea), Dănilă – Taciuc, Băjenaru, Dascălu, Zaharia (Strătilă) – Rogoveanu (70 Petre) – Arnăutu (59 Pasăre). 

Antrenor secund, Bogdan Burlacu

Voința Limpeziș: Bucurel – Ionuț Lemnaru, Harbuz, Mihai Radu, Alexandru –Pucheanu, Dragoș Bratu, Costache, Alexandru Lemnaru – Nicușor Radu, Vladu. Rezerve: Cană, Njopgang, Stancu, Chivu, Alin Radu, Micu, Dumitru, Anghel.

Antrenor, Marin Musceleanu

CSM Focșani 2007 a dispus sâmbătă, 1 octombrie, pe stadionul Milcovul, de Voința Limpeziș cu 6-1 (3-1) într-o partidă contând pentru etapa a șasea a campionatului Ligii a III-a. Oaspeții au fost ca joc peste așteptări, dar gazdele le-au făcut o favoare întrecându-i la o diferență de doar cinci goluri. Meciul a început cu două situații din care focșănenii ar fi putut marca, dar mingile șutate de ei la poarta Voinței s-au dus afară, foarte aproape de stâlpul din stânga al porții Voinței. În minutul 8, însă, Rogoveanu a găsit culoarul de șut și de la 17 metri a trimis mingea în plasă pentru 1-0. În minutul 16, Dascălu din poziție centrală, doar cu portarul în față, a șutat pe lângă același stâlp. Presiunea gazdelor în jumătatea oaspeților a slăbit după 16-17 minute și buzoienii, conduși de experimentații Harbuz, Costache și Alexandru Lemnaru au mutat jocul cu linia lor de fund la mijlocul terenului și în minutul 20 au obținut o lovitură liberă de la 30 metri lateral din care nu au obținut nimic pentru că Preda a prins mingea cu siguranță. În minutul 25, un atac al CSM 2007 s-a soldat cu o lovitură de colț. A bătut Zaharia până la capul lui Dascălu, a cărui reluare cu capul, execuție cu rafinament, a dus mingea aproape de vinclu de unde a căzut în spatele liniei de poartă: 2-0. S-a făcut 3-0 în minutul 31, când după o nouă lovitură de colț oaspeții au făcut henț în careul mic, arbitrul a lăsat avantaj, mingea a ajuns la același Dascălu care a împins-o în poarta Voinței. În minutul 41, Costache a trimis pe lângă poarta lui Preda după o fază încâlcită în careul focșănenilor anunțând golul din minutul 44, când Bucurel a degajat lung, Alexandru Lemnaru a preluat din mijlocul visătoarei apărări a Focșaniui, a avansat în zonă liberă și a trimis pe lângă Preda în poartă: 3-1. În minutul 51, gazdele au primit de la oaspeți încă un corner, din care mingea a ajuns la Băjenaru care i-a centrat-o lui Arnăutu. Au urmat o lovitură de cap puternică și golul de 4-1. În minutul 55, un fault făcut de oaspeți în propriul careu a adus penaltiul pe care l-a transformat, cu siguranță, Zaharia, deși a fost nevoit să așeze mingea într-o groapă de câțiva centimetri. Acolo era marcat locul pentru executarea loviturii de pedeapsă! Ultimul gol al meciului a fost înscris de Pasăre, în minutul 90+1, din pasa lui Strătilă. 

În finalul primei părți și în partea a doua a întâlnirii, jucătorii focșăneni au părut deconcentrați, au comis inexactități care le-au oferit oaspeților posibilitatea unor contre care le puteau crea necazuri. Și le-au anulat multe posibilități să atace decisiv o defensivă vulnerabilă.   

În etapa următoare, la 8 octombrie, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare la Unirea Braniștea. 

Rezultatele etapei și marcatorii
Aerostar Bacău – Unirea Braniştea 4-1 (2-1) Au marcat Pavel, Gavrilă, Vraciu,  Chirilă respectiv Răducan.
CSM Focşani – Voinţa Limpeziş 6-1 (3-1). Au marcat
Rogoveanu, Dascălu – 2, Arnăutu, Zaharia, Pasăre respectiv Lemnaru.
Viitorul Ianca – Sporting Lieşti 1-1 (0-0). Au marcat Ciochină, respectiv Stan.
Metalul Buzău – Dacia Unirea Brăila 9-1 (5-0). Au marcat Marcu, Tudorică,  Batin – 3, Moldovan, Cocîrlă, Onțel – 2, respectiv Robu.
Dinamo Bacău – CSM Râmnicu Sărat 0-2 (0-0). A marcat Socol – 2.

Clasament: 1. Metalul Buzău – 16 puncte; 2. CSM Râmnicu Sărat – 16 puncte; 3. CSM Focșani 2007 – 13 puncte; 4. Aerostar Bacău – 13 puncte; 5. Unirea Braniştea – 7 puncte; 6. Viitorul Ianca – 7 puncte; 7. Sporting Liești – 7 puncte; 8. Voinţa Limpeziş – 4 puncte; 9. Dinamo Bacău – 3 puncte; 10. Dacia Unirea Brăila – zero puncte. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?