FOTO: Gimnastică – Ana- Maria Bărbosu, de trei ori aur în prima zi a Regalului gimnasticii!

0
695
  • Sportiva de la CSS Focșani, unde a fost pregătită de Daniela Trandafir (foto) și Cezar Stoica, a câștigat medaliile de aur la individual și cu echipa României la ROMGYM Trophy, la individual la Campionatul Național Open. 

La București, în Sala Polivalentă, au avut loc în zilele de 1 și 2 octombrie întrecerile Regalului Gimnasticii. În prima zi, 1 octombrie, Ana-Maria Bărbosu, campioana de la CSS Focșani, unde a fost pregătită de Daniela Trandafir și Cezar Stoica, componentă a Lotului Național de Senioare a României, a câștigat trei medalii de aur: la individual și cu echipa României la ROMGYM Trophy (concurs internațional) , la individual la Campionatul Național Open. Ana a obținut 54.233 puncte (12.933 sărituri, 13.700 paralele, 14.033 bârnă, 13.567 sol), și pe 2 octombrie a concurat în finalele pe aparate care au început la ora 16:00. 

Ana-Maria Bărbosu s-a clasat, la primul ei campionat European de senioare, la Munchen, în august, locul 7 la Individual compus, locul 4 la sol și s-a calificat cu echipa României la Campionatul Mondial. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here