Bărbat reținut de polițiști pentru conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului

0
1899

Poliţiştii au reținut un bărbat de 24 de ani în cadrul unui dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

În cursul nopții de sâmbătă, 2 octombrie, ora 02.20, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Tănăsoaia au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, care se deplasa pe Drumul Județean 241.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat, s-a procedat la urmărirea acestuia. La un moment dat, într-o succesiune de curbe, conducătorul autoturismului a pierdut controlul volanului şi  s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui bărbat, din comuna Boghești, pasager în autoturismul în cauză. Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a coborât din autoturism şi a părăsit locul accidentului. În urma investigaţiilor efectuate cu operativitate, poliţiştii au reuşit identificarea celui în cauză, un bărbat, în vârstă de 24 ani, din Tănăsoaia. Totodată, verificările efectuate de poliţişti au relevat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare negativă.

Polițiștii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Vrancea, sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis conducere.

Comunicat de presă IPJ Vrancea din 3 octombrie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here