Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Astăzi e Ziua Vârstnicilor. Primarul Misăilă i-a urat La mulți ani, la împlinirea a 100 de ani, bunicii fostului fotbalist Narcis Răducan, dar și tuturor seniorilor focșăneni

Sunt peste 30 de ani de când în lumea întreagă data de 1 octombrie este dedicată celor mai în vârstă dintre noi, drept omagiu și mulțumire aduse bunicilor și străbunicilor noștri.
Tuturor le doresc să aibă parte de sănătate și să se bucure de o viață liniștită, astfel încât să ne poată transmite din bunătatea și înțelepciunea lor încă mult timp de acum înainte.

Și într-o zi atât de specială, îmi face plăcere să îi transmit unei doamne deosebite cele mai sincere urări de sănătate și un călduros La Mulți Ani! din toată inima, cu ocazia împlinirii vârstei de 100 de ani.
Iar din partea Primăriei Municipiului Focșani, o diplomă de longevitate, un buchet de flori, un tort și un premiu în valoare de 2500 lei.

Anul trecut, tot pe vremea asta, când am felicitat-o la aniversarea de 99 de ani, doamna Elena Răducan ne-a mulțumit și ne-a spus că ne așteaptă să ne revedem atunci când va marca un secol de viață.
Iată că Bunul Dumnezeu i-a dat ocazia să fie și în continuare alături de cei dragi, iar nouă ne-a oferit prilejul de a privi în ochi 100 de ani de existență!
Felicitări familiei și nepotului, fostul fotbalist Narcis Răducan, pentru grija și dragostea arătate doamnei Elena Răducan!

La Mulți Ani, stimată doamnă!
Să ne vedem cu bine la petrecerea de 101 ani!

text și foto: Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?