Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Handbal, Liga Națională – Meci pentru încă trei puncte!

CSM Focșani 2007 a trecut bine prin primele cinci etape ale Campionatului în care a întâlnit cel puțin trei echipe de top ale Ligii Naționale – CSM Constanța, Potaissa Turda și Dinamo București, toate trei în postură de gazdă. A bătut la Turda, a câștigat acasă cu Bacăul și Buzăul și pe locul 7, are 9 puncte, tot atâtea cât are și ocupanta locului 4. Cu o victorie, posibilă – sâmbătă seara, de la ora 18:30 în meciul cu Politehnica Timișoara poate urca într-o zonă cu relativ confort, în condițiile în care, în etapa următoare, miercuri 5 octombrie, se va deplasa la nou promovata Odorheiu Secuiesc. Poate echipa Focșaniului să obțină încă trei puncte în partida cu Timișoara? Istoricul ultimelor cinci întâlniri dintre cele două formații arată că gazdele de mâine seara au câștigat de fiecare dată, în Polivalentă sau la Timișoara. Iar rezultatele recente ale oaspeților nu-i recomandă la pentru statutul de favoriți în meciul cu CSM 2007. Politehnica este, însă, o echipă cu mare tradiție în handbalul românesc unde, cu excepția sezonului trecut, a avut performanțe de foarte bun nivel. La echipă a revenit excepționalul Filip Marjanovic, fosta extremă stângă a Focșaniului, care în partida din etapa trecută a înscris de 9 ori și care, împreună cu foarte experimentatul Fenici poate pune mari probleme defensivei focșănene. Jucătorii pregătiți de Dalibor Cutura au avut momente de handbal foarte bun în meciul cu Dinamo în care au recuperat de la minus 7 la minus 2 grație unui joc de echipă legat, cu atacuri fulminante și apărare sigură. Dacă vor evolua la nivelul lor obișnuit, cu susținerea unui public așa cum nu prea este în altă sală de handbal din țară, CSM Focșani 2007 va avea la finalul partidei cu Politehnica Timișoara un total de 12 puncte din 6 etape! Vor arbitra Ionuț Cazan și Gesur Suliman, din București iar observator va fi Paul Suica, Teleorman. 

Vineri, în Divizia A la handbal, CSM Focșani 2007 a întâlnit în Sala Polivalentă de la ora 14:00, în etapa a treia a campionatului, pe CSU din Suceava. 

Tombola tricourilor 

Joi, 29 septembrie, de la ora 16.30, a avut loc tragerea la sorți a biletelor câștigătoare la ,,Tombola tricourilor”, premii oferite de echipa de handbal de Ligă Națională pentru trei spectatori care au asistat la meciul dintre CSM Focșani 2007 și HC Buzău, din 18 septembrie 2022. La extragerea care a fost transmisă în direct pe facebook CSM FOCȘANI 2007 oficial, au ieșit câștigătoare bilete cu numerele 361, 715, 344. Pentru eventualitatea în care posesori ai biletelor câștigătoare nu le pot prezenta pentru că nu le mai au, au fost extrase și numere de rezervă: 343, 508, 374, 350, 678, 687.     

Cele trei tricouri cu însemnele echipei de handbal vor fi oferite la jocul din etapa a 6-a, cu SCM Politehnica Timișoara (sâmbătă, 1 octombrie, la ora 18.30) spectatorilor câștigători, care vor trebui să prezinte biletele de la meciul din 18 septembrie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?