Noul sediu al Primăriei Câmpineanca, finalizat

0
1385

Primarul comunei Câmpineanca Tudorel Ivan a anunțat că lucrările la noul sediu al primăriei se apropie de finalizare. „Emblema comunității noastre! Un alt proiect finalizat doar într-un an și jumătate ! Doamne-ajută și să fim sănătoși!“, a precizat primarul Tudorel Ivan. Lucrările au fost executate de asocierea Asocierea Lancris Prod SRL și Hugebo SRL care a câștigat licitația organizată pe SEAP. Construcția are regim de înălțime P+1, o suprafață construită de 302,45 mp și o suprafață construită desfășurată de 604,90 mp. Valoarea achiziţiei a fost de peste 2 milioane de lei. 

În vara anului trecut, edilul anunța finalizarea proiectului Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului  (DGASPC) Vrancea privind „Înfiinţare 3 Locuințe protejate și un Centru de zi în comuna Cîmpineanca, Județul Vrancea”. În toamna lui 2021, Tudorel Ivan se declara dezamăgit pentru că a depus spre finanțare la Compania Națională de Investiții (CNI) 6 proiecte, însă nici unul nu a primit finanțare. El a perseverat însă, o parte dintre proiecte fiind depuse spre finanțare prin Programul Național de Investiții (PNI) „Anghel Saligny”.

În ianuarie anul acesta, primarul din Câmpineanca s-a numărat printre edilii vrânceni care au semnat contractul de delegare a gestiunii serviciului de iluminat public. Activitățile care fac obiectul delegării gestiunii sunt întreținerea, mentenanța și modernizarea sistemului de iluminat public, inclusiv montarea/demontarea iluminatului festiv și presupun prestarea mai multor servicii.

Tot anul acesta, Primăriile Odobești și Câmpineanca au depus în comun un proiect ce vizează extinderea rețelei de alimentare cu gaze naturale în ambele localități. În acest sens, cele două UAT-uri au încheiat un acord de asociere, iar proiectul comun a fost înregistrat pe PNI „Anghel Saligny“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here