Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Judo – AJJ Vrancea a câștigat ”Memorialul Aurel Cîmpeanu”!

Echipa Asociației Județene de Judo (AJJ), alcătuită din sportivi de la CSM Focșani 2007, CS Unirea Focșani, CSS Focșani și LPS Focșani a câștigat și în acest an ”Memorialul Aurel Cîmpeanu”, competiție internațională care a avut loc sâmbătă, 24 septembrie, în Sala Polivalentă. Și la care au participat circa 300 de sportivi de la 43 de cluburi din România, Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria, Italia, Turcia. Pe locurile următoare s-au clasat o selecționată din Turcia – 2, și Dinamo Brașov și Judo Club Topalov din Bulgaria – 3.

Cel mai important – și mai spectaculos concurs – open-ul s-a încheiat cu victoria lu Vlad Vișan, sportivul CSM Focșani 2007, antrenori, Stănică Grosu și Marinel Palade. Valorosul luptător de la CSM 2007 s-a impus în finală în fața puternicului judoka ucrainean Krokhmalov, de la Zaporojie, locurile 3 fiind ocupate de doi sportivi din Moldova.

Memorialul Aurel Cîmpeanu a avut și competiția judoka, băieți și fete U 16 și U 18. Invitată special a fost cubaneza Idalys Ortiz, câștigătoare a unui număr impresionant de medalii de aur, argint și bronz la Campionatel Olimpice, Campionate Mondiale și competiții continentale, care a fost însoțită de o invitată de onoare, compatrioata ei Kaliema Antomarchi, medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale de Judo de la Budapesta (2017). Au mai fost prezenți ca invitați de onoare Lucian Grigoropol – fondatorul primei școli de judo din Vrancea, în prezent antrenor în USA, mentor al lui Aurel Cîmpeanu, marele campion de judo Adrian Croitoru, cel mai titrat sportiv al județului Vrancea.

Alte considerente despre ediția din acest an a ”Memorialului Aurel Cîmpeanu”, în numărul de mâine al Monitorului de Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?