Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

FOTO: Fotbal, Liga a III-a – A fost egalitate, cum am anticipat!

  • Aerostar Bacău – CSM Focșani 2007 0-0

Formații:

CSM Focșani 2007: Preda – Juncănaru, Bratu, Panaite, Negoiță – Strătilă (77 Băjenaru), Petre (Oprea), Săpunaru, Stoica (58 Rogoveanu) – Zaharia (84 Dascălu) – Arnăutu (84 Pasăre).

Rezerve neutilizate: Lazăr, Băjenaru, Paizan, Predoiu, Gîrdea

Antrenori, Marius Bratu – principal, Bogdan Burlacu, secund

Aerostar Bacău: Manole – Ștefan Pavel, Benchea, Vișinar, Bacalu – Ilie, Belciu (81 Băisan), Gavrilă, Chirilă – Andrei Pavel (79 Anghel), Vraciu. Rezerve neutilizate: Mocanu, Coroamă, Bobîrnac, Zaharia, Căpușă, Prentu, Juncu.

Antrenor, Mihai Ionescu

În avancronica jocului de campionat dintre Aerostar Bacău și CSM Focșani 2007 de vineri, 23 septembrie, de pe stadionul Aerostar, anticipam un rezultat de egalitate, cel mai frecvent deznodământ al partidelor din campionat între cele două formații. Meciul s-a terminat cu scor alb, fără ca băcăuanii sau focșănenii să fi creat cu adevărat situații iminente de gol. În contul gazdelor pot fi puse, totuși, mingea trimisă sub transversala porții lui Preda în minutul 5 și prinsă ușor de portarul oaspeților, lobul executat frumos, dar fără efect de Vraciu, în minutul 12. Ca și mingea trimisă din lovitură liberă de la 30 de metri de Andrei Pavel în minutul 30 la rădăcina stâlpului din stânga porții focșănene, unde Preda plonjase foarte bine ca și șutul aceluași Pavel în minutul 31 când portarul oaspeților a respins în corner.

Iar în repriza a doua, Andrei Pavel, scăpat spre poarta CSM 2007 a fost blocat înainte de șut în minutul 65 și în minutul 67 a trimis mingea sus, la un metru de vinclu din lovitură liberă de la 30 de metri. Ar mai fi câteva centrări lungi ale gazdelor neutralizate de Preda, care avea să arate că are calități de portar de viitor. Oaspeții au avut câteva minute, 20-23, în care au pus presiune în zona de 20 de metri a gazdelor, au obținut cornere, în urma unuia dintre acestea solicitând o lovitură de pedeapsă după ce Bratu a căzut, împins, în careul Aerostar-ului. În minutul 86, la câteva șuturi ale oaspeților mingea s-a oprit în barajul defensivei gazdelor, a urmat pentru CSM 2007 o lovitură liberă de la 19 metri bătută în zid de Băjenaru, după care Săpunaru, care avea un cartonaș galben, a ridicat prea sus piciorul la un duel pentru minge iar botoșăneanul Andrei Baciu, foarte generos cu cartonașele de ambele culori pentru focșăneni, i-a arătat al doilea galben și l-a eliminat!

A fost o partidă lipsită de spectaculozitate, între două formații care s-au închis foarte bine, nu au lăsat loc de joacă pentru atacanți în careurile lor. În atari condiții, soluția pentru a marca erau șuturile de la distanță. Băcăuanii le-au încercat fără folos pentru că nu au prins poarta oaspeților, iar focșănenii nu le-au încercat pentru că nu au avut jucători care să tragă din afara careului la poarta lui Manole. Iar jocul lor de combinații nu a putut străpunge apărarea bine organizată a Aerostarului!

În etapa următoare, sâmbătă, 1 octombrie, ora 15:00, CSM Focșani 2007 – Voința Limpeziș, în etapa a șasea a campionatului.

Rezultatele etapei și marcatorii

Aerostar Bacău – CSM Focşani 0-0;

CSM Râmnicu Sărat – Metalul Buzău 0-0

Dacia Unirea Brăila – Viitorul Ianca 0-2 (0-1). Au marcat Coman și Dima.
Sporting Lieşti – Voinţa Limpeziş 2-2 (2-0). Au marcat Iordache, Costea, respectiv Costache.

Clasament

1. CSM Râmnicu Sărat – 13 puncte; 2. Metalul Buzău – 13 puncte; 3. CSM Focșani – 10 puncte; 4. Aerostar Bacău – 10 puncte; 5. Viitorul Ianca – 6 puncte; 6. Sporting Liești – 5 puncte; 7. Unirea Braniştea – 4 puncte; 8. Voinţa Limpeziş – 4 puncte; 9. Dinamo Bacău – 3 puncte; 10. Dacia Unirea Brăila – zero puncte.

Foto, Gigi Căldare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?