Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

UPDATE! Tânăr arestat, pentru că ar fi VIOLAT o fetiță de 11 ani, la o stână din Nănești

În cursul nopții trecute, polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Adjud au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 19 de ani, din comuna Tănăsoaia, bănuit de comiterea infracţiunii de viol.

Ieri, 17 septembrie, ora 14:34, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către o femeie, din comuna Tănăsoaia, cu privire la faptul că, la data de 16 septembrie, în jurul orei 21:00, fiica sa minoră, de 11 ani, a fost condusă de un tânăr cunoscut, din aceeași localitate, la o stână situată în aceeași comună, sat Nănești, unde ar fi fost violată de acesta.

Ieri, polițiștii l-au identificat pe tânărul de 19 ani și l-au condus la sediul poliţiei pentru audieri iar în urma probatoriului administrat, a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Vrancea.

În cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, au fost informaţi reprezentanţii DGASPC Vrancea.

UPDATE! Astăzi, cel în cauză a fost prezentat magistraților care au dispus arestarea preventivă pentru 30 zile.

Comunicat IPJ Vrancea

foto cu rol informativ: vremeanoua.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?