Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Vrâncenii sunt chemați la o acțiune de ecologizare. În proiectul „Let’s do it Vrancea!‟ s-au înscris câteva mii de voluntari

Tu poți fi cel care ajută planeta să respire. Tot ce trebuie să faci este să conștientizezi importanța păstrării curățeniei mediului înconjurător. Sâmbătă, Asociația „Change Your Lifestyle for You‟ te invită să iei parte la „cea mai mare zi de Curățenie Națională‟. Acțiunea de ecologizare se va desfășura pe întreg județul Vrancea, iar în proiectul „Let’s do it, Vrancea!‟ s-au înscris deja aproximativ 4.000 de voluntari, printre care peste 20 de instituții școlare.

„Instituțiile partenere în cadrul activității «Ziua Națională a Curățeniei» la nivelul județului Vrancea sunt: Consiliul Județean Vrancea, Primăria Municipiului Adjud, Primăria Soveja, Sistemul de Gospodărire a Apelor (SGA) Vrancea, toate structurile județene ale Ministerului Afacerilor Interne, Romsilva Vrancea, Agenția Națională pentru Protecția Mediului Vrancea, Direcţia Judeţeană Pentru Sport Vrancea, ONG-uri și peste 20 de unități de învățământ din Vrancea.
Voluntarii sunt așteptați în zonele stabilite împreună cu unitățile administrativ teritoriale sâmbătă, 17 septembrie 2022, începând cu ora 9:00, pentru a petrece o zi în care energia pozitivă și implicarea proactivă vor transforma «Ziua Națională a Curățeniei 2022 Vrancea» într-o activitate cu sens și impact pentru comunitate.

Pentru mai multe informații: Grozavu Florin Tel: ‪+40728064206‬. E-mail florin@grozavu.ro, potrivit unui comunicat de presă.

 

Cu un pas mai aproape de o planetă curată

Focșani, Soveja, Adjud, Homocea, Panciu sunt doar câteva dintre localitățile care s-au alăturat proiectului „Le’t do it Vrancea!‟. În Focșani, acțiunea de ecologizare va începe în jurul orei 9:30, punctul de întâlnire fiind Crângul Petrești. În județ, atât primăriile, ocoalele silvice, unitățile de învățământ, cât și celelalte instituții și structuri implicate vor stabili traseele pe care vor merge. Organizatorii evenimentului pun la dispoziție voluntarilor mănuși și saci menajeri.

Hai și tu să dai o mână de ajutor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?