Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Handbal, Liga Națională – Meci pentru încă trei puncte!

  • CSM Focșani 2007 – ACS HC Buzău 2012 duminică, 18 septembrie de la ora 18:30, în Sala Polivalentă

Handbaliștii focșăneni vor juca în etapa a 4-a a Ligii Naționale duminică, 18 septembrie de la ora 18:30, cu ASC HC Buzău. Adversar de fiecare dată incomod, dar în ultimele cinci întâlniri oficiale CSM 2007 a câștigat, și la Focșani și la Buzău. Afirmația din titlu nu e vrea o dez-apreciere a valorii buzoienilor, ci un îndemn adresat  handbaliștilor gazdă să continue seria jocurilor câștigătoare. Focșănenii au început frumos campionatul, cu o primă repriză foarte bună la Constanța și cu victoriile din meciul cu CSM Bacău din Sala Polivalentă, dar mai cu seamă cu cea de la Turda unde a trecut de Potaissa într-o manieră convingătoare. Echipa focșăneană poate să fie între protagonistele actualei ediții de campionat. Are un lot echilibrat, are o conducere tehnică de foarte bun nivel, individualitățile se integrează într-un ansamblu care produce spectacol sportiv și victorii. 

Are cu siguranță nevoie de liniște, are nevoie ca jucătorii să nu se gândească decât la handbal! Prietenii știu de ce! Buzoienii au o victorie din trei meciuri, dar au pierdut cu Dinamo București, practic, imposibil de bătut în campionatul românesc și la Timișoara, grupare întotdeauna puternică. S-au impus fără probleme în partida cu nou promovata CSM Odorheiu Secuiesc și vor dori să obțină a doua victorie în Sala Polivalentă din Focșani. Gabriel Armanu îi organizează bine echipele pe care le conduce și va încerca împreună cu jucătorii săi să găsească punctele vulnerabile din jocul gazdelor. Nu cred că vor reuși să obțină punct sau puncte la Focșani pentru că focșănenii, dincolo de valoarea echipei, vor avea și susținerea unui public excepțional!

Partida va fi arbitrată de Adrian Manafu din București și Adrian Nacu din Mureș. Observarea va fi asigurată de Marian Mărgărit, din Prahova.    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?