Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

FOTO: Ciclism – Turul Vrancei va fi duminică, 18 septembrie!

  • Startul va fi dat din Piața Unirii unde va fi și sosirea
  • Consiliul Județean va asigura premii în valoare de 28.600 lei

Turul Ciclist al Vrancei, organizat de ACS Alpha Mind în parteneriat cu Consiliul Județean Vrancea și Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea, Primăria Municipiului Focșani, Primăria Panciu, Primăria Vizantea Livezi, Primăria Cîmpuri, Primăria Vidra va avea loc duminică, 18 septembrie. Competiția, la care participă cadeți, juniori, elite și master – fete și băieți, cu vârste cuprinse între 16 ani și peste 50 de ani, se constituie ca etapă de Cupă națională la șosea. La Turul Vrancei va participa și o grupă pentru paracycling, pentru sportivi cu dizabilități.

Turul Vrancei a fost prefațat printr-o conferință de presă care a avut loc ieri la Consiliul Județean Vrancea cu participarea președintelui Cătălin Toma, a lui Dragoș Horhocea, organizator, Asociația AlphaMind Cycling Team, a lui Alexandru Paris, directorul cursei și a lui Claudiu Marinică, comisar șef IPJ Vrancea.

Alexandru Paris este un ciclist focșănean cu remarcabile performanțe la juniorat, când a concurat pentru Olimpia București, acum este sportivul ACS Alpha Mind Cycling Team. A terminat junioratul, este student la Brașov, la inginerie tehnologică. Am scris de mai multe ori în Monitorul de Vrancea despre reușitele sale în ciclism. Este un tânăr care poate, iată, să facă mai mult decât sport pe bicicletă! Este un foarte tânăr director de tur ciclist care contează ca etapă de Cupă Națională! Felicitări și succes!

Într-un comunicat de presă, Consiliul Județean arată că evenimentul ciclistic Turul Vrancei va alinia la start 200 de sportivi legitimați la cele mai importante cluburi ciclistice din toată România, dar și nelegitimați. „Startul și sosirea vor avea loc duminică, 18 septembrie, în Piața Unirii din Focșani, iar sportivii vor concura pe două ture: o tură scurtă (78 km și 350 m elevație) și o tură lungă (128 km și 1275 m elevație). Consiliul Județean Vrancea, în calitate de partener al evenimentului, va asigura premiile în bani pentru câștigători și a alocat suma de 28.600 lei pentru premierea celor mai buni 60 de sportivi, de la mai multe categorii ale competiției”, se mai arată în comunicatul CJ Vrancea.

”Este un eveniment extrem de important pentru județul Vrancea, pentru sport și sănătate. Consiliul Județean Vrancea susține educația, cultura, sănătatea și astăzi deschidem Turul Vrancei la ciclism, ediția a II-a, prin care dorim să promovăm județul Vrancea. Vă felicit și mă bucur că v-ați gândit și la categoria specială dizabilități, acest lucru arată respect pentru comunitate. Le urez de pe acum bun venit în Vrancea tuturor participanților și mult succes!”, a declarat Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?