Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Adjud. Grădinița cu program prelungit nr. 4 va fi reabilitată

Primăria Municipiului Adjud are în derulare proiectul de investiții „Reabilitare clădire Grădinița cu program prelungit nr. 4, Municipiul Adjud, județul Vrancea în vederea obținerii autorizației sanitare de funcționare și autorizației ISU“. Proiectul de reabilitare a grădiniței are o valoare de peste 3 milioane de lei.

Lucrările de executat sunt următoarele: se va realiza un bloc alimentar nou executat pe fundaţie de tip continuu cu o structură din elemente metalice cu pereţi din panouri termoizolante tip sandwich placate cu gips carton şi pereţi de compartimentare din ghipscarton; se va realiza o scară pentru evacuarea în caz de incendiu realizată din confecţii metalice; pentru a se asigura intervenţia în caz de incendiu se va amenaja un grup de pompare şi se va monta un rezervor pentru incendiu; pentru a se asigura încălzirea pe timpul rece se va amenaja o centrală termică cu cazan funcționând pe gaze naturale, se vor reface instalaţiile termice interioare; se vor reface instalaţiile interioare sanitare şi se vor înlocui obiectele sanitare; instalațiile electrice interioare se vor reface şi se vor înlocui corpurile de iluminat existente cu lămpi eficiente energetic. De asemenea, pe lista de lucrări se mai află: refacerea pardoselilor existente; igienizarea tuturor spaţiilor aparținând Grădiniţei; tâmplăria interioară şi exterioară care nu corespunde cerinţelor actuale va fi înlocuită; se vor face lucrări de termoizolaţie cu polistiren expandat ignifugat la anvelopa clădirii.

De asemenea, municipalitatea are în derulare un contract de achiziție de dotări aferente obiectivului de investiții mai sus amintit. Obiectul achiziției constă în furnizarea de electronice și recipienți deșeuri. Valoarea totală estimată este de 157.220 lei. 

Sursa foto: cottonbro – pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?