Ediția: Miercuri 17 aprilie 2024 Nr. 6606
Ediția: Miercuri 17 aprilie 2024 Nr. 6606

FOTO: Fotbal amical – Focșănenii au câștigat partida cu dinamoviștii!

  • CS Dinamo București – CSM Focșani 2007 2-4 (1-1)

Formația CSM Focșani 2007: Preda – Negoiță, Panaite, Bratu, Damache – Manu, Săpunaru, Băjenaru, Rogoveanu – Zaharia, Arnăutu.

Au mai jucat: Apenciucesei, Predoiu, Taciuc, Petre, Strătilă, Dascălu, Stoica, Gîrdea, Juncănaru, Mazilu.

Rezerve neutilizate: Lazăr, Pasăre, Dănilă, Oprea, Paizan, Abeaboeru.

Antrenori, Marius Bratu, principal și Bogdan Burlacu, secund.  

Au arbitrat Iustin Isac, Cristian Rădoi și Ilinca Mazda.

CSM Focșani 2007 a jucat vineri, de la ora 11:30, în deplasare, partida amicală cu CS Dinamo București, antrenată de Daniel Iftodi, recent promovată în Liga a III-a. În fața unui adversar cu valoare superioară ultimelor două partenere de antrenament, focșănenii au continuat seria victoriilor din meciurile de pregătire și s-au impus cu 4-2. Dinamoviștii bucureșteni au avut multe moment în care au pus probleme oaspeților, cărora le-au marcat două goluri și le-au devoalat zonele în care sunt vulnerabili în apărare. Primul gol al partidei a venit în minutul 8 când, după un corner bătut de Băjenaru, Panaite a reluat cu capul și a trimis mingea în plasa porții apărate de Poiană. Bucureștenii au replicat prin fostul jucător al CSM 2007, Ciochină, mijlocașul care în minutul 18 a pătruns printre apărătorii centrali ai Focșaniului a lobat mingea care a căzut pe transversală, a revenit în teren de unde a prins-o Preda. În minutul 20, B. Lungu a pătruns în careu și, nemarcat, a egalat cu un șut din 7 metri. Rogoveanu a scăpat singur spre poartă după o combinație cu Zaharia și mingea șutată de el a fost respinsă de portarul lui Dinamo în minutul 26. La poarta celaltă, patru minute mai târziu Preda a respins mingea trimisă în diagonală, din dreapta, de Lungu. Raportul situațiilor de gol a continuat să fie echilibrat cu șutul lui Arnăutu peste transversală după ce fusese servit de Zaharia în minutul 32. Apoi, Manu a șutat în plasa laterală după un-doi-ul cu Negoiță pentru ca, în minutul 43, Ciochină să tragă tare de la 18 metri și Preda să respingă cu piciorul. 

La cinci minute de la începutul părții a doua a întâlnirii, Sacha l-a lăsat fără reacție pe Preda marcând la colțul lung pentru 2-1. Peste cinci minute, un atac focșăneana fost finalizat cu mingea trimisă cu capul în urmă de Predoiu urmată de șutul de la 10 metri al lui Negoiță și s-a făcut egalitate: 2-2. După care oaspeții au preluat conducerea în minutul 57, gol Arnăutu aflat la capătul centrării lui Taciuc. În minutul 65, la al treilea corner consecutiv al focșănenilor Predoiu a lovit cu capul, dar portarul gazdelor a prins la rădăcina barei. În minutul 78, Apenciucesei a respins de sub transversală mingea trimisă de gazde, iar ultimele zece minute au fost ale oaspeților: Predoiu a trimis mingea peste poartă mai întâi după o acțiune individuală, apoi după centrarea lui Ciprian Petre, în minutul 84 Taciuc a șutat tot peste de la 10 metri iar în minutul 90 Strătilă a primit mingea de la Petre, a combinat cu Predoiu, a urmat pasa în spate la Stoica și golul de 2-4 al juniorului CSM 2007. Miercuri, CSM 2007 va juca în deplasare cu CSM Adjud 1946, de la ora 18:00.     

Foto, Gigi Căldare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?