Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

VIDEO: Diana Pohrib, absolventă a Liceul de Artă din Focșani, a lansat piesa „Plec cu fetele”

Diana Pohrib face furori în industria muzicală cu piesa „Plec cu fetele”. Melodia a fost lansată, miercuri, 10 august 2022 și a strâns peste 80.000 de vizualizări. DIAS – pe numele real Diana Pohrib este o tânără, în vârstă de 23 de ani, din Tecuci. Artista este în culmea fericirii atunci când urcă pe scenă. De la primii ani de viață pasiunea ei a fost cântatul.

„Îmi place să cred că marile realizări pornesc de la începuturi mici, așa cum a fost și începutul meu. Eu sunt Diana, fată ale cărei pasiuni au pornit încă din cei mai fragili ani…Talentul cu care am fost binecuvântată a fost descoperit de către părinții mei care au remarcat în vocea mea o muzicalitate aparte care i-a determinat să mă ducă la vârsta de nouă ani la prima mea lecție de canto. De atunci eu și muzica am fost de nedespărțit, aceasta devenind cu timpul o parte din mine”, a povestit Diana pentru știrilekanald.ro.

Diana este o tânără talentată care a luptat pentru visul său. Cântăreața iubește muzica, sportul și bineînțeles să-i facă pe oameni fericiți cu melodiile sale. Ea a terminat Liceul de Arte „Gheorghe Tatarescu” din Focșani, apoi a început Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București.

Sursa: stirilekanald.ro

Articolul integral pe – https://bit.ly/3QhqQli

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?