Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

PSD Vrancea: Nu-i pentru cine muncește, ci pentru cine se nimerește!

PSD Vrancea a reacționat azi după ce președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a participat la recepția la finalizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a clădirii în care funcționează Secția de pneumoftiziologie a Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” din Focșani, lucrări realizate de Consiliul Județean Vrancea.

Social democrații vrânceni arată că proiectul a fost inițiat de PSD, atunci când Marian Oprișan conducea Consiliul Județean Vrancea iar lucrările fiind începute din anul 2020. Vă prezentăm integral mai jos poziția PSD Vrancea:

„Cam atât despre proiectul inaugurat astăzi, fără tăieri de panglică (că domnului Toma nu îi plac panglicile. L-o fi jenat aia de primar și acum îi este frică de ele), la finalizarea lucrărilor de reabilitare/modernizare a secției de Pneumoftiziologie a Spitalului Județean Vrancea. Cam atât pentru că doar norocul a fost singurul merit al lui Cătălin în inaugurarea de azi. În rest…
Proiectul a fost inițiat de PSD, atunci când Marian Oprișan conducea Consiliul Județean Vrancea iar Contractul, al cărui beneficiar este UAT Județul Vrancea, a fost semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru POR 2014-2020 și Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est din decembrie 2018, lucrările fiind începute din anul 2020.

Poate PNL și-ar fi dorit să apară în poza asta și micuța Codruța…  Dădea bine la poză că de, doar atât făcea. Să o pună și pe ea să se laude cu finalizarea proiectului pe care ea îl bloca când era director, vremelnic, al spitalului. Sau poate domnul Toma a uitat de durerea în spate a „distinsei”  și de incapacitatea de „a muta”  un aparat de radiologie din secția TBC pentru ca lucrările să poată să se desfășoare. După ce își dovedea reale veleități de constructor, ea având tupeul să facă recomandări ca firma executantă ”să lucreze cu ceva mai multă atenție, pentru ca vibrațiile să nu afecteze funcționarea aparatului iar reabilitarea termică să se facă într-un timp cât mai scurt” astăzi era bună de pus în poză și de lăudat că doar a contribuit și ea la „blocarea” proiectului.
Deci, domnule Toma, Codruței trebuie să îi mulțumiți că aveți ce inaugura azi. Altfel, lângă veșnicul vicepreședinte ar fi fost altcineva la inaugurare (care trebuia făcută mai demult, dacă lucrările nu ar fi fost blocate/amânate de doamna dințar) și partidul dumneavoastră ar fi ”analizat” temeinic costurile și sigur ar fi avut ceva de reproșat (că asta făceau cei din PNL în opoziție – reproșau că se fac lucrări – a se vedea ședințele CJ din mandatul 2016-2020 și luările de poziție ale consilierilor PNL care acum laudă proiectele cărora li se opuneau).
Felicităm aparatul de specialitate al Consiliului Județean Vrancea pentru implicare și munca depusă!!! Această investiție să fie în folosul
vrâncenilor, pentru sănătatea lor, pentru că acestea au fost motivele pentru care PSD a inițiat acest proiect“.

 

COMUNICAT DE PRESĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?