Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

VIDEO: Focșaniul, reconfigurat. Bulevardul Unirii – sens unic dinspre Comcereal spre Obor

Proiectul european “Resistematizarea infrastructurii de transport la nivelul Municipiului Focșani în vederea creșterii atractivității și accesibilității deplasărilor cu transportul public, cu bicicleta și pietonale” este în plină desfășurare! Proiectul are ca obiectiv creșterea atractivității transportului public, a deplasărilor pietonale și cu bicicleta. În cadrul proiectului, Primăria Municipiului Focșani își propune:

  • realizarea de benzi de circulație dedicate transportului public;
  • îmbunătățirea condițiilor de transport public prin reabilitarea carosabilului;
  • creșterea atractivității și siguranței deplasărilor cu bicicleta, prin introducerea infrastructurii specifice acestui mod de deplasare, respectiv prin realizarea de piste de biciclete cu o lungime de 11 km, la care se adaugă alți kilometri de piste prin implementarea altor proiecte europene;
  • reabilitarea trotuarelor;
  • reducerea numărului de accidente și creșterea siguranței rutiere pentru toți participanții la trafic prin amenajarea a 2 sensuri giratorii la intersecția Calea Munteniei cu Bd. București (intrarea de la Golești) și intersecția Calea Munteniei cu Str. Revoluției (intersecția de la OMV Petrom).

Primăria Municipiului Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?